Vztah Kostkové se slovenským režisérem se provalil již začátkem června, kdy byla dvojice spatřena při romantické noční procházce Prahou. Ovšem tehdy ještě nikdo netušil, jak vážné už to mezi nimi je. Stačily další dva měsíce a proběhla svatba, i když v naprostém utajení.

Podle všeho si pár řekl »ANO« během intimního obřadu v poslední srpnový den v Housově mlýně v Táboře. Právě na tomto místě, kde se často konají veselky, se totiž tehdy sešla celá rodina Kostkových. „Klid, ticho, středovek ve středu Tábora, v jeho samém srdci a ze srdce. Vynikající krmě, dokonalé spaní, laskavá obsluha, zábava pro děti… prostě ráj,“ napsala tehdy na sociální síť moderátorka StarDance.

O tom, že je z ní tři roky po rozvodu s režisérem a otcem jejího syna Toníka (11) Petrem Kracikem (60) opět vdaná paní, se ale schválně nezmiňovala. Odhalilo to teprve její jméno v katastru nemovitostí, kde je uvedena coby Tereza Nvotová Kostková. „Děkuji za přání ke svatbě,“ potvrdila vše konečně pro Aha! herečka ve čtvrtek večer na finále soutěže Cewe fotokniha roku.

„Ctím tradice a přijala jsem manželovo jméno. Jsem šťastná, že lidé kolem mě dokázali udržet toto tajemství. S věkem jsem přišla na to, že si chci střežit soukromí,“ vysvětlovala, proč s tím dělala takové tajnosti. Mimo jiné ukázala také snubní prsten – nenápadný zlatý kroužek, který navíc nosí na pravé ruce místo na levé, jak je běžné. Dřív se ho také snažila schovávat, ale nechtěně ho předvedla již v neděli ve videoupoutávce na dětská představení v pražském Divadle v Rytířské.

Tajemství udrželi i její rodiče, kteří jsou samozřejmě z dceřina štěstí nadšení. „Je mi sympatický. Především znám jeho režijní práci a ta je skvělá,“ pěla na novopečeného zetě tchyně Carmen Mayerová (74), která si ho očividně stihla oblíbit. Stejně tak její manžel Petr Kostka (80).

Tereza tak zkrátka podruhé do manželství vstoupila v tichosti a úplně opačně než v případě první velkolepé veselky s Kracikem, která proběhla v prosinci 2006 v kostele sv. Antonína na Strossmayerově náměstí v pražských Holešovicích.

VIDEO: Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem!

Video
Video se připravuje ...

Kostková dva roky po rozvodu s Kracikem: Noční rande s novým chlapem! Showpix

 

Fotogalerie
95 fotografií