„Tak doma už všichni spí... a já a miminko ne," napsala Monika kolem půlnoci na Instagramu ke snímku, na němž leží a hladí si těhotenské bříško. V pozadí je vidět pejsek Jonáš. „A vedle mě vidíte včelku Máju, tu dostal Táda od Gottů," vysvětlila představitelka Evity ve stejnojmenném muzikálu.

V něm ji sice prozatím nahradila Radka Fišarová (40) a i s dalším představením Funny Girl se už kvůli těhotenství na čas rozloučila. Ovšem i tak s prací úplně nesekla. Na konci prázdnin měla dva velké koncerty a ráda by se ale na jeviště vrátila i za týden během koncertu kolegyně v Liberci.

„Pokud mi bude tak dobře jako teď, tak si ještě přijedu zazpívat, ale to potvrdím až v ten den!" objasnila Absolonová, která navíc moderuje nový pořad TV Nova s názvem O deset let mladší. Kromě toho se i s druhým potomkem pod srdcem vydala i do nahrávacího studia. „V záři jsem nazpívala jednu úžasnou postavu do jednoho filmu od Disneye. Premiéra bude v prosinci v kinech," odtajnila. Ostatně jejím hlasem zpívá píseň Najednou i Elsa v českém dabingu pohádky Ledové království.

„Včera jsem natočila svoji novou písničku a ještě mě čeká nazpívat a namluvit jednu postavičku do Malého prince, s Honzíkem Cinou v hlavni roli," pokračovala zpěvačka ve vypočítávání pracovních aktivit. S péčí o syna Tadeáše jí tak jistě pomáhá i partner Tomáš Horna (37). Zapojila by se jistě ráda i její maminka, jenže ta teď má bohužel svých starostí dost. „Mamka má nechodící sádru... takže je to najednou všechno mnohem komplikovanější.“

Monika tak musela zranění svůj program přizpůsobit, přesto by ráda zvládla 10. listopadu ještě moderovat přímý přenos Atleta roku, který každoročně uvádí spolu s Alešem Hámou (45). „Pokud budu stále 2 v 1, tak se na Vás budu těšit," vzkázala fanouškům s tím, že sama neví, jestli to stihne a nebude muset do porodnice již dřív. „S Tádou jsem to stihla," dodala se smíchem Absolonová a připomněla tak rok 2015, kdy moderovala i s břichem 9. listopadu a o jedenáct dní později už rodila. Také tentokrát má odhadovaný termín porodu 20. listopadu.

VIDEO: Absolonová zpívá pro školku v Keni: Proč se dala na charitu?

Video
Video se připravuje ...

Absolonová zpívá pro školku v Keni: Proč se dala na charitu? David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
63 fotografií