Jak je teď populárním trendem, i Eva Burešová zodpovídala ve svých Instastories otázky fanoušků. Kromě obligátních dotazů typu „jaké je tvé oblíbené jídlo“ nebo „máš ráda podzim“ mimo jiné zcela nečekaně zmínila, že v době svého dospívání trpěla depresemi. Krásná tmavovláska se pohybuje na sociálních sítích jako ryba ve vodě a neváhá se podělit se svými fanoušky i s velice osobními záležitostmi, přesto z ní však její přiznání vypadlo docela mimoděk – vyjadřovala se totiž k otázce, kde bere svou neutuchající energii.

„Já jsem asi do svých dvaceti let žádnou energii neměla, byla jsem úplně depresivní člověk,“ vysvětlila s vážným výrazem v obličeji. „Ale strašně se to změnilo poté, co se mi narodil syn. Takže jsem teď moc vděčná a vděk je můj hnací motor.“ Svěřila se i s tím, co přispívá jejímu boji proti špatné náladě a úzkostným stavům. „Pomáhá mi sluníčko, pomáhá mi dobré zdravé jídlo, zdraví lidi kolem mě… Ale pokud je to opravdu neúnosné, tak normálně lékař, protože je to vlastně opravdová nemoc.“

Zdá se, že nejsvětlejším bodem v životě se pro ni zkrátka stal její malý syn Nathaniel (1), na kterého je od náhlého rozchodu s partnerem sama. Jistě pro ni není nejjednodušší skloubit náročný pracovní harmonogram s výchovou dítěte, naštěstí má ale maminku, která jí pomáhá s hlídáním například v době, kdy se věnuje tréninku na Tvář, hraní v muzikálech a v seriálu Modrý kód. Určitě by se ale měla začít trošku šetřit, aby zase neskončila na kapačkách!

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová: Měla jsem ledvinovou koliku, prošla jsem si peklem David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
17 fotografií