Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Každý chrup, jiný zub! Jaké povahové vlastnosti prozradí ty vaše?

/
  • Tvar jedniček odhalí vaši povahu.
    15. října 2018 ● 08:18

    Říká se, oko, do duše okno. Ale co zub? Věřte nevěřte, i zuby prozrazují, jací jste. Vyceňte do zrcadla chrup a hned budete vědět, jak na tom vlastně jste.

     

  • 1.

    Obdélníkové zuby

    Obdélníkové zuby mají rození vůdcové, silné osobnosti, které se snadno rozhodují a jsou výkonově zaměřené. Svým cílům obětují hodně a ostatní je mohou považovat za sobce. Často ale spíš nedokážou dávat své city najevo.

    Na co si dát pozor:

    Jste kladivo i kovadlina a pro vaše okolí to může být těžké. Projevte víc empatie. Svou lásku dáváte najevo praktickou pomocí, ale někdy je to málo.

    Vaše zoubky o vás leccos prozradí.
    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 2.

    Čtvercové zuby

    Přední zuby čtvercového tvaru mají ti, kdo se umějí ovládat, jsou uvážliví, tišší a zdrženliví. Někdy mohou ostatním připadat odtažití, ale je to klam. Takoví lidé se o své bližní zajímají.

    Na co si dát pozor:

    Když jste příliš tišší, může se stát, že vás ostatní neuslyší, když budete říkat něco důležitého. Vaše zdrženlivost se vám může vymstít i ve vztahu, kdy partner bude mít pocit, že ho dost nemilujete. Zkuste se víc otevřít, pro začátek v kruhu svých nejbližších.

    Vaše zoubky o vás leccos prozradí.
    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 3.

    Oválné zuby

    Oválné zuby mají často umělci a obecně kreativní lidé, kteří mají velkou schopnost vcítit se do ostatních. Jsou všímaví, citově založení, ale často mají problémy se soustředit na cíl a ulpívají na detailech. Milují lásku a dokážou si ji užít.

    Na co si dát pozor:

    Bojujete za to, co je pro vás důležité, občas ale můžete působit jako umanutý egomaniak, odtržený od reálného života. Nepohrdejte prozaickými záležitostmi, právě na nich můžete pohořet.

    Vaše zoubky o vás leccos prozradí.
    Autor: archiv, Profimedia.cz

  • 4.

    Trojúhelníkové zuby

    Trojúhelníkové zuby mají v dásni optimisté, veselí, bezstarostní a všemi oblíbení. Velmi snadno uzavírají přátelství, chrlí nápady. Jedním z důvodů, proč vynakládají tolik energie na kontakt s ostatními, je ovšem strach ze samoty a z neúspěchu.

    Na co si dát pozor:

    Pořád vtipkujete a za tou maskou ostatní těžko poznají, že potřebujete pomoc. Máte strach mluvit vážně, abyste nebyli odmítnuti, ale musíte to risknout. Někdy je úsměv víc než smích.

    Vaše zoubky o vás leccos prozradí.
    Autor: archiv, Profimedia.cz

Dnešní horoskopy