Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřeb Jana Kočky (†28) ONLINE: Průvod se stovkami lidí, uzavřená Praha a luxusní hrob

Autor: hue - 
12. října 2018
09:31

Pátek 12. října je pro klan Kočkových více než smutným dnem. Slavná a zámožná rodina pohřbívá mladého Jana (†28), který zemřel při autonehodě, kterou podle všeho sám způsobil, když najel při návratu z boxerského galavečera uprostřed noci na dálnici do protisměru a tam se srazil s kamionem. Kočka i řidič náklaďáku byli na místě mrtví. Smuteční obřad začal v pražském kostele Nejsvětějšího srdce Páně, odkud půjde průvod až na hřbitov v Olšanech. Celou událost sledujeme online.

++ Jan Kočka (†28) zemřel při autonehodě 28. září na dálnici D11 ve směru z Prahy na Hradec Králové krátce po čtvrté hodině ranní.

++ Kočka jel v protisměru a s náklaďákem, který řídil Miloslav (†28), se srazil čelně. Oba muži byli na místě mrtví. Oba zemřeli podle pitvy na vážná poranění hlavy.

++ Výsledky toxikologie ještě nejsou známy. Právě ony ukážou, zda Kočka řídil pod vlivem alkoholu nebo drog. Na sociálních sítích se právě o tom hojně spekulovalo.

++ Smuteční obřad proběhl od 13:00 v kostele Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad. Ještě před tím bylo uzavřené rozloučení pro nejbližší rodinu.  Průvod se poté vydá na hřbitov na Olšanech a na nějaký čas zablokuje provoz na Vinohradské třídě.

++ Honosná hrobka se dostavovala ještě ve čtvrtek. Jan Kočka bude prvním členem slavného klanu, který bude pohřben na Olšanech, a ne v rodinné hrobce v Řepích.

++ Přímý přenos z pohřbu SLEDUJTE ZDE >>>

Pohřeb Jana Kočky (†28) ml.
Filtr:
Vše Důležité Foto Video Sociální sítě
Zobrazit nové zprávy
Datum:
16:40
12. 10. 2018

Tímto končí přímý přenos Blesk.cz z pohřbu Jana Kočky ml. Děkujeme vám za pozornost. 

16:39
12. 10. 2018

Rodina se naposledy loučí se zesnulým, do hrobky na rakev lijí alkohol a přípíjejí si na Janovu počest.

Poslední rozloučení s Janem Kočkou ml. Poslední rozloučení s Janem Kočkou ml.
16:39
12. 10. 2018

Smuteční obřad se pomalu chýlí ke konci, Olšanské hřbitovy se vyprazdňují a poslední smuteční hosté kondolují rodině.

Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou.
16:15
12. 10. 2018

Desítky přítomných smutečních hostů již několik minut kondolují pozůstalým. Rodina jen těžko zadržuje slzy.

Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Poslední rozloučení s Janem Kočkou.
15:51
12. 10. 2018

Poslední rozloučení s Janem Kočkou je velmi emotivní. Jeho otec neunesl nápor emocí a na hřbitově v pražských Olšanech se rozplakal. Nyní mu kondoluje rodina a přátelé.

Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal. Poslední rozloučení s Janem Kočkou. Jeho otec se rozplakal.
15:36
12. 10. 2018

Konec cesty

Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Otce Jana Kočku st. museli podpírat. Pro všechny je to velmi emotivní zážitek. 

Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech. Uložení Jana Kočky ml. (†28) do hrobu na pražských Olšanech.
15:29
12. 10. 2018

Při spouštění rakve Jana Kočky ml. (†28) byly vypuštěny do vzduchu bílé holubice. Jana Kočku staršího museli podpírat.

Při spouštění rakve Jana Kočky ml. (†28) byly vypuštěny do vzduchu bílé holubice.
15:23
12. 10. 2018

Jana Kočku ml. (†28) na hřbitově v Olšanech pokládají v rakvi do honosného hrobu. „Ukaž mu lásku a připoj ho k sobě, stejně jako toho druhého Miloslava,“ řekl kněz při obřadu. Přítomný je otec Jan i dědeček Václav.

Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech. Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech. Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech. Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech. Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech. Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech. Uložení rakve Jana Kočky ml. do hrobu na hřbitově v Olšanech.
15:09
12. 10. 2018

Pražané zneuctili památku Kočky

Smuteční průvod minul Floru a pokračuje směrem na Olšany. Jde po silnici, což se nelíbí Pražanům. Ti to dali jasně najevo. Na smuteční průvod troubili a svým způsobem tak znevážili památku Jana Kočky ml. (†28), který zemřel při autonehodě, kterou podle všeho sám způsobil. Zemřel při ní i řidič náklaďáku Miloslav (†28), do kterého Kočka najel.

Smuteční průvod za Jana Kočku. Smuteční průvod za Jana Kočku. Smuteční průvod za Jana Kočku. Smuteční průvod za Jana Kočku. Smuteční průvod za Jana Kočku. Smuteční průvod za Jana Kočku.
14:55
12. 10. 2018

Smuteční průvod vyrazil z kostela Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad směrem k hřbitovu na Olšanech. V čele jde otec Jan Kočka starší.

Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28). Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28). Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28). Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28). Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28). Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28). Smuteční průvod za Jana Kočku ml. (†28).
14:37
12. 10. 2018

Na pohřeb dorazilo i populární komediální duo Richard Genzer a Michal Suchánek. Oba uctili památku Jana Kočky (†28). Suchánek však po rodinném pohřbu smuteční událost opustil.

Richard Genzer na pohřbu Jana Kočky. Michal Suchánek na pohřbu Jana Kočky. Michal Suchánek na pohřbu Jana Kočky. Richard Genzer na pohřbu Jana Kočky.
14:17
12. 10. 2018

V kostele zazněla při smutečním obřadu emotivní píseň od Petra Muka Stín katedrál. Puštěn byl i song Největší z nálezů a ztrát od Michala Davida. 

Zesnulý zpěvák Petr Muk. Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i diskokrál Michal David. Ten má k rodině Kočkových blízko.
14:02
12. 10. 2018

Před kostelem finišuje výzdoba koní a kočáru. Je jasné, že za chvíli bude naložena rakev s ostatky Jana Kočky, která se následně v kočáru vydá na smuteční průvod až na hřbitov na Olšanech.

Koňmi tažený kočár. Koňmi tažený kočár. Koňmi tažený kočár. Koňmi tažený kočár. Koňmi tažený kočár. Koňmi tažený kočár.
13:47
12. 10. 2018

Kočár, který poveze tělo zemřelého Jana Kočky (†28), právě dorazil před Kostel Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Účast na pohřbu se počítá ve stovkách lidí.

Kočár právě dorazil před kostel. Kočár dorazil před kostel. Kočár právě dorazil před kostel. Kočár, který poveze rakev s tělem Jana Kočky, dorazil před kostel.
13:42
12. 10. 2018

Politici, podnikatelé a další známé tváře. Na pohřbu Jana Kočky se to jen hemží celebritami. 

Italský prominentní kuchař Emanuele Ridi si pohřeb Jana Kočky ml. také nenechal ujít. Karel Březina, mocný muž ČSSD, bývalý ministr české vlády a náměstek primátora, exmanžel spisovatelky Barbary Nesvadbové se pohřbu Jana Kočky ml. také zúčastnil. Exmanžel Kateřiny Průšové Vladimír Konvalinka na pohřbu Jana Kočky ml. Úplně vlevo: Exmanžel Petry Faltýnové Simon Štekl taktéž dorazil na pohřeb Jana Kočky ml. Tomáš Úlehla z ODS na pohřeb Jana Kočky také dorazil.
13:33
12. 10. 2018

Všechno je promyšlené do posledního detailu. Podívejte se na vybavení koní, kteří povezou kočár s rakví a tělem Jana Kočky (†28).

Vybavení pro koně a smuteční povoz, který poveze rakev Jana Kočky i s jeho tělem. Vybavení pro koně a smuteční povoz, který poveze rakev Jana Kočky i s jeho tělem. Vybavení pro koně a smuteční povoz, který poveze rakev Jana Kočky i s jeho tělem.
13:14
12. 10. 2018

Farář v řeči připomněl, že smrt blízkého je v tomto případě bolestná o to víc, že přišla náhle a navíc za okolností, při kterých současně zemřel další nevinný člověk. Ze smutečního obřadu je znát, že rodinu a přátele Kočkových trápí nejenom smrt bližního Jana (†28), ale i Miloslava (†28), jehož krutý skon má podle všeho na svědomí právě mladý člen slavného klanu…

Při srážce dvou vozů na dálnici D11 zemřeli dva lidé.
13:04
12. 10. 2018

Kazatel na přání rodiny Kočkových vyzval k motlitbě za Jana (†28) i zemřelého řidiče náklaďáku Miloslava (†28), do něhož mladý člen slavného klanu narazil. Následně začal Daniel Hůlka zpívat náboženskou píseň.

Na pohřeb dorazil i zpěvák Daniel Hůlka.
13:01
12. 10. 2018

Obřad pro rodinu a přátele právě začal. Otec zemřelého Jan Kočka st. pláče. Je to pro něj velmi vypjatá situace. Přišel o milovaného syna…

Na pohřeb dorazil Jan Kočka st. se svou manželkou.
12:59
12. 10. 2018

Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) přišla i slovenská topmodelka Andrea Verešová s manželem. Smrt mladého člena kolotočářského klanu nechtěla vůbec komentovat.

Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) přišla i slovenská topmodelka Andrea Verešová s manželem. Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) přišla i slovenská topmodelka Andrea Verešová s manželem. Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) přišla i slovenská topmodelka Andrea Verešová s manželem.
12:46
12. 10. 2018

Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i diskokrál Michal David. Ten má k rodině Kočkových blízko. Podle informací Blesk.cz by na smutečním obřadu měl zazpívat i jednu píseň.

Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i diskokrál Michal David. Ten má k rodině Kočkových blízko. Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i diskokrál Michal David. Ten má k rodině Kočkových blízko. Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i diskokrál Michal David. Ten má k rodině Kočkových blízko.
12:39
12. 10. 2018

Pohřeb Jana Kočky mladšího způsobuje komplikace a omezení v pražské dopravě.

12.38
12. 10. 2018

Dovnitř Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad začali pouště nejbližší na soukromé rozloučení s Janem Kočkou ml. (†28). Ochranka drsně střeží vstup. Veřejnost nesmí ani na schody kostela.

Dovnitř kostela začali pouštět truchlící.
12:33
12. 10. 2018

Dovnitř kostela byli podle informací Blesk.cz urgentně přivoláni zdravotníci. Jestli někdo zkolaboval, není jasné.

Záchranka u Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Obřad bude náročný.
12:30
12. 10. 2018

Na pohřeb zatím dorazilo přes 200 lidí. Další na něj stále míří.

Pohřeb Jana Kočky ml. (†28). Pohřeb Jana Kočky ml. (†28). Pohřeb Jana Kočky ml. (†28). Pohřeb Jana Kočky ml. (†28). Pohřeb Jana Kočky ml. (†28).
12:14
12. 10. 2018

Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i blízký poradce s pevnými vazbami na Rusko Martin Nejedlý se svojí mladou přítelkyní Zuzanou.

Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i podnikatel Martin Nejedlý. Na pohřeb Jana Kočky ml. (†28) dorazil i podnikatel Martin Nejedlý.
12:06
12. 10. 2018

Pompézní smutek: Na schody kostela byly rozsypány okvětní lístky.

Na schody kostela byly rozsypány okvětní lístky. Na schody kostela byly rozsypány okvětní lístky. Na schody kostela byly rozsypány okvětní lístky.
11:54
12. 10. 2018

Na místo dorazil zpěvák Daniel Hůlka. Ten by měl na smutečním obřadu podle informací Blesk.cz dokonce vystoupit.

Na pohřeb dorazil i zpěvák Daniel Hůlka. Na pohřeb dorazil i zpěvák Daniel Hůlka. Na pohřeb dorazil i zpěvák Daniel Hůlka.
11:47
12. 10. 2018

Rodina je na místě

Truchlící rodina Kočkových dorazila na soukromou část obřadu v Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Jako první se ukázali otec zesnulého Jan Kočka starší a jeho dědeček Václav Kočka starší. Smutek v jejich tvářích je patrný.

Na pohřeb dorazil Jan Kočka st. se svou manželkou. Na pohřeb dorazil Jan Kočka st. se svou manželkou. Václav Kočka starší na pohřbu svého vnuka. Na pohřeb dorazil Jan Kočka st. se svou manželkou. Na pohřeb dorazil Jan Kočka st. se svou manželkou. Na pohřeb dorazil Jan Kočka st. se svou manželkou. Václav Kočka starší na pohřbu svého vnuka. Václav Kočka starší na pohřbu svého vnuka.
11:13
12. 10. 2018

Koně, které potáhnou kočár s tělem Jana Kočky ml. (†28), jsou již na místě. Celkem potáhne kočár šest černých zvířat.

Koně, které potáhnou kočár s tělem Jana Kočky ml. (†28), jsou již na místě. Celkem potáhne kočár šest černých zvířat. Koně, které potáhnou kočár s tělem Jana Kočky ml. (†28), jsou již na místě. Celkem potáhne kočár šest černých zvířat.
11:02
12. 10. 2018

Pohřeb Jana Kočky ml. (†28) bude velmi emotivní a náročný. Nic se nesmí ponechat náhodě. Proto je u Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad připravena ambulance záchranné služby.

Záchranka u Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Obřad bude náročný. Záchranka u Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Obřad bude náročný.
10:50
12. 10. 2018

Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Stejným kočárem byly vezeny před deseti lety i ostatky zavražděného Václava Kočky ml. (†40).

Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu. Ke Kostelu Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byl dopraven kočár, ve kterém bude vezena rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) ve smutečním průvodu.
10.42
12. 10. 2018

Rakev s tělem Jana Kočky ml. (†28) byla přenesena do kostela. Dovnitř ji neslo hned několik mužů.

Rakev Jana Kočky ml. (†28) byla přenesena do kostela. Rakev Jana Kočky ml. (†28) byla přenesena do kostela. Rakev Jana Kočky ml. (†28) byla přenesena do kostela. Rakev Jana Kočky ml. (†28) byla přenesena do kostela.
10:32
12. 10. 2018

Vyhrocená situace!

Ochranka strhává hanlivé cedule z Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Ve vzduchu je cítit napětí. Ne všichni Pražané si přejí pompézní pohřeb člověka, který podle všeho zavinil fatální dopravní nehodu se dvěma mrtvými. Lidem vadí i omezení dopravy v Praze.

Ochranka strhává hanlivé cedule z Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Ochranka strhává hanlivé cedule z Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Ochranka strhává hanlivé cedule z Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Ochranka strhává hanlivé cedule z Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad. Ochranka strhává hanlivé cedule z Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad.
10:23
12. 10. 2018

Do Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí Jiřího z Poděbrad byla přivezena rakev s ostatky Jana Kočky ml. (†28). Ochranka odklání všechny chodce a turisty. Lidem se to nelíbí a atmosféra začíná být již nyní napjatá.

Do Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí z Jiřího Poděbrad byla přivezena rakev s ostatky Jana Kočky ml. (†28). Do Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí z Jiřího Poděbrad byla přivezena rakev s ostatky Jana Kočky ml. (†28). Do Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí z Jiřího Poděbrad byla přivezena rakev s ostatky Jana Kočky ml. (†28). Do Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí z Jiřího Poděbrad byla přivezena rakev s ostatky Jana Kočky ml. (†28). Do Kostela Nejsvětějšího srdce Páně na Náměstí z Jiřího Poděbrad byla přivezena rakev s ostatky Jana Kočky ml. (†28).
10:17
12. 10. 2018

Pohřeb je poskvrněn!

Odpůrci Kočkových vylepili na pohřbu hanlivý nápis. Stojí na něm: „Kočičí škvarky? Dobře tak!“

Odpůrci Kočkových vylepili na pohřbu hanlivý nápis. Stojí na něm: „Kočičí škvarky? Dobře tak!“
09:56
12. 10. 2018

Na poslední chvíli!

Poslední úpravy hrobu zemřelého Jana Kočky ml. (†28) byly prováděny jen několik desítek minut před začátkem samotného pohřbu. Na Olšanských hřbitovech je rušno hned od rána.

Poslední úpravy hrobu Jana Kočky ml. (†28) byly prováděny jen několik desítek minut před začátkem samotného hrobu. Poslední úpravy hrobu Jana Kočky ml. (†28) byly prováděny jen několik desítek minut před začátkem samotného hrobu. Poslední úpravy hrobu Jana Kočky ml. (†28) byly prováděny jen několik desítek minut před začátkem samotného hrobu.
09:37
12. 10. 2018

Olšanské hřbitovy se již připravují na dnešní pohřeb Jana Kočky ml. (†28). Právě na nich skončí smuteční průvod a rakev s mladým členem slavného rodinného klanu spočine v luxusní hrobce. 

Olšanské hřbitovy jsou připravené na příchod smutečního průvodu. Olšanské hřbitovy jsou připravené na příchod smutečního průvodu. Olšanské hřbitovy jsou připravené na příchod smutečního průvodu. Olšanské hřbitovy jsou připravené na příchod smutečního průvodu. Olšanské hřbitovy jsou připravené na příchod smutečního průvodu. Olšanské hřbitovy jsou připravené na příchod smutečního průvodu.
09:29
12. 10. 2018

Dobré ráno, Česko!

Celý dnešní den pro Vás budeme sledovat pompézní pohřeb Jana Kočky ml. (†28). O tom, že jde o významnou událost, svědčí i přípravy. Už od rána se aranžovaly květiny a obří květinové věnce. Kočkovi chtějí dát evidentně najevo, jak mladého Jana, který zemřel tragicky při autonehodě, milovali.

Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28). Již v brzkých ranních hodinách byly připravovány květiny k pohřbu Jana Kočky (†28).

Barbora Wolfov ( 13. října 2018 11:13 )

Takový pohřeb by si asi spíš zasloužil ten kluk kterého zabil. Je to hnus.

dragomira ( 13. října 2018 04:56 )

Žijeme v obrovské lži, falši, pretvařce, nenažranosti a sobecké bezcitnosti od těch co mají mamon a vládnou... Škoda dalších slov.

francesko ( 12. října 2018 23:45 )

tedy nic mi do toho neni pane dubsky ale ta pani dragomira bude stejne bud to bývala kds a nebo nejaka kurvicka kterou ojelo par kluku od kolotocu

flora ( 12. října 2018 22:59 )

Smutek rodině nikdo neupírá. Ale klasický křesťanský pohřeb není to, že se zastaví na hlavní třídě provoz a všichni, kteří v pátek jedou z nebo do práce (daně platí, 144 milionů nedluží) se musí podřídit megalomanské šaškárně. Šaškovat klidně mohou (když mají kolotočáři tyhle zvyky), ale někde v závětří, třeba na pronajém zámečku. Ale to by nebylo ono, nebylo by na rodinu vidět. A o tom to celé je. Když pominu navíc okolnosti za jakých jejich syn zemřel.....

19jirka74 ( 12. října 2018 22:54 )

Souhlasím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání