Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Záhada pohřbu Jana Kočky (†28): Proč ho rodina neuloží vedle příbuzných?

Autor: hue - 
12. října 2018
05:01

Kolotočářský klan Kočků se v pátek chystá na velmi smutnou událost. Pohřbí mladého Jana (†28), který zemřel při tragické nehodě společně s řidičem náklaďáku Miloslavem (†28), do kterého narazil. Pohřeb se odehraje v kostele Nejsvětějšího srdce Páně, odkud se poté vydá smuteční průvod až na Olšanské hřbitovy. Proč nebude Jan mít pohřeb na hřbitově v Řepích jako ostatní Kočkovi?

28. září byl černý den pro rodinu Kočkových. Jan se za volantem luxusního vozu značky Mercedes srazil s Miloslavem, když jel v protisměru. Oba muži byli na místě mrtví. V pátek Kočkovi mladého Jana uloží k věčnému odpočinku. Zvolené místo je pro mnohé překvapením.

Smuteční obřad proběhne v kostele Nejsvětějšího srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad. Odtamtud se pak vydá průvod až na Olšanské hřbitovy na Praze 3. Luxusní hrobka Kočkových, kde je pohřben zavražděný Václav Kočka mladší (†40) i malinký Vašík (†6), který se bohužel stal nejmladším zemřelým ze slavné rodiny, se však nachází v Řepích.

Nejprve do ní uloží vlastního syna

Proč tedy nebude uložen Jan vedle svých příbuzných? Odpověď je překvapivá. „Táta zesnulého Honzy, Jan Kočka, už před časem koupil pro svoji část rodiny vlastní hrobku. Bohužel do ní jako prvního uloží svého syna,“ prozradil Blesk.cz zdroj z okolí rodiny, která nyní prožívá velmi těžké chvíle.

Pohřeb začíná v pátek v kostele v jednu hodinu odpoledne. Na Blesk.cz ho budete moci sledovat online. Rakev s Janem Kočkou poveze ve smutečním kočáře spřežení šesti černých koňů. Kvůli smutečnímu průvodu bude zhruba na dvě hodiny omezena doprava ve Vinohradské ulici.

POHŘEB JANA KOČKY SLEDUJTE V PŘÍMÉM PŘENOSU ZDE >>>

beztedoprdele ( 21. října 2018 18:48 )

 Jedním slovem šaškárna a on je tam kam patří,aby už nikomu více neublížil a luxusní hrobky jemu už je jedno,jestli leží v hrobce za milióny nebo na hnoji.Kdyby žil skromněji mohl tu ještě být, nevážil si života,proto taky tak skončil, říká se,komu není rady,tomu není pomoci.

adeso ( 14. října 2018 15:59 )

auslak ( 12. října 2018 13:20 )

Aby se v protisměru nevrátil do Prahy.

kapturek ( 12. října 2018 11:54 )

co je v dnesnim svete spatne ze si pohreb nejakeho kolotocarskeho VRAHA zaslouzi ON LINE prenos? co ta nula dokazala, krome ziti z fotrovych penez? smejd ktery se kvuli penezum nepriznaval ani k vlastni matce ? HNUS

ja-stana ( 12. října 2018 11:46 )

On ho srovnává? Ty jsi pěkná trubka.Jinak ale máš pravdu. Nedá se to srovnávat. Tenhle zničil život jedné rodině, Havel zisícům.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání