Komička Rosie O’Donnellová poskytla ke koupi poslední ze svých velkých domů na východním pobřeží a opět se ztrátou – říká se totiž, že i všechny tři předchozí vily šly do prodeje pod cenou. Opulentní dům ve viktoriánském stylu koupila v roce 2013 za rovných 6 375 000 dolarů (zhruba 143 milionů korun), nyní ho ale prodává o 400 tisíc dolarů levněji. Přitom by mohla požadovat částku mnohem, mnohem vyšší! K domu totiž náleží i pozemek o rozloze 5,7 akru.

Rezidenci na Saddle River v New Jersey herečka opustila krátce poté, co se rozešla se svou druhou manželkou Michelle Roundsovou (47). Dům by údajně měl připomínat staré anglické sídlo, avšak plné moderních spotřebičů a nejrůznějších vychytávek. Nemovitost má šest koupelen a devět toalet, obrovskou kuchyň se dvěma samostatnými bary, snídaňovou místnost i klasickou jídelnu, obývací pokoj, domácí kino a „velkolepou“ ložnici se dvěma šatnami. Venku nechybí bazén s vodopádem, vířivka a basketbalové hřiště.

Populární herečka a komička O’Donnellová se proslavila jako moderátorka pořadu The Rosie O’Donnell Show, za který obdržela několik cen Emmy. Svou homosexuální orientací se nikdy netajila a s bývalou partnerkou a první manželkou Kelli Carpenterovou (51) si dokonce pořídila čtyři děti. V současné době žije s bostonskou policistkou Elizabeth Rooneyovou (33). Přestože se O’Donnellová v roce 2017 svěřila, že se už nikdy znovu neplánuje vdávat, v posledních dnech se hojně spekuluje o jejích zásnubách s krásnou a o dvacet tři let mladší ženou zákona. Oficiálně jsou ve vztahu více než rok a půl a svatba je údajně na spadnutí…

 

Fotogalerie
10 fotografií