Nestěhují se totiž pouze lidé a věci, ale také energie. A s novým dodavatelem můžete ušetřit čas i peníze. Při stěhování si lze dodavatele elektřiny či plynu svobodně zvolit a vám se tak nabízí skvělá příležitost využít všech benefitů a výhod, které pro vás vybraný dodavatel připravil.

Autor: innogy Česká republika

Tip #1: Do nového bytu s jistotou klesajících cen energií a pojištěním domácnosti zdarma

Stěhování je skvělá příležitost, jak získat výhodnější energie a lepší služby. innogy, dodavatel elektřiny a zemního plynu, vám aktuálně nabízí jistotu každoročního poklesu cen elektřiny a plynu a k tomu navíc i pojištění domácnosti na rok zdarma.

Tip # 2: Přestěhovat energie zvládne každý za pár minut

Díky webu prepisenergii.cz od innogy, který umožňuje přestěhovat elektřinu či plyn online během několika minut, se dá vše zvládnout z pohodlí domova bez nutnosti cokoliv tisknout. Kdo ale dává přednost osobnímu kontaktu, může si přepis energií vyřídit i osobně v široké síti více než 40 poboček innogy po celém Česku nebo na bezplatné zákaznické lince 800 11 33 55.

Autor: innogy Česká republika

Tip # 3: Další výhody, díky kterým ušetříte čas i peníze

Při stěhování každý ocení i 15% slevu na služby stěhovací firmy, možnost vyhrát nábytek z IKEA za 20 000 Kč nebo praktický odškrtávací seznam úkolů, na co nezapomenout v rámci stěhování. Vše najdete díky innogy na stránkách prepisenergii.cz.

Advertisement