Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pejsek byl pro Adélku splněný sen: Dixie zmizela ze zahrady, neviděli jste ji? Kamarádka nabízí odměnu

Autor: dce - 
10. října 2018
19:40

Maminka Eva Petříková s dcerkou Adélkou z Kolínska jsou už zoufalé. Před téměř týdnem jim ze zahrady zmizel teprve 14měsíční pejsek, který byl pro rodinu bez táty splněným snem. Ačkoliv po ní usilovně pátrají a nabízí i finanční odměnu, zatím se neobjevila ani jedna stopa. Pomůžete?

Daytona Černá luna alias Dixie je teprve 14měsíční fenka plemene chodský pes. Překrásné zvíře ale zmizelo smutné rodině ze zahrady v Poříčanech v pátek 5. října dopoledne. Možná utekla, možná se zalíbila zloději. Jedno je jisté – Eva Petříková s dcerou Adélkou po ní už skoro týden bez výsledku pátrají.

„Holky žijí samy, a ač se maminka Eva má co otáčet, našetřila peníze a loni si od nás koupily vysněného pejska plemene chodský pes Daytonu Černá luna aka Dixie, které je teď 14 měsíců. Pro holky je Dixie vším, především pro Adélku je tou nej kamarádkou,“ napsala Blesku kamarádka Zdeňka s prosbou o pomoc s pátráním.

„Všichni děláme vše možné, bohužel bez jakéhokoli výsledku. Pomáhám děvčatům, jak mohu, uhradím i finanční odměnu nálezci, vše je ovšem zatím marné.“

Zdeňka si myslí, že možná má pejska, kterého našel, někdo doma. Někdo, kdo nemá Facebook nebo nesleduje zprávy o ztracených psech na internetu. Za nalezení fenky nabízí Zdeňka 10 000 Kč. Neviděli jste ji?

Semtexx72 ( 15. října 2018 16:32 )

Děláte machry, nebo osvětu ? A jak tím malé Adélce pomáháte ? Prostě někomu se jméno Dixie může líbit, aniž by věděl co původně znamenalo. Tak jako valnou většinu lidí nezajímá, jaký je původ jména Illyria. A pokud to někoho zajímá, tak si zdroj informací najde, viz třeba na Wikipedii. Přeji pěkný den. P.S. choďáka máme doma také, takže s Adélkou hluboce soucítím.

Neznama_holka ( 11. října 2018 16:39 )

 V nouzi poznáš debila že milý illyria

desideri ( 11. října 2018 10:43 )

Zde se můžete sama přesvědčit, že článek je naprosto pravdivý: http://kpchp.org/ -KLUB PŔÁTEL CHODSKÉHO PSA

ja-stana ( 10. října 2018 22:38 )

Kurňa, tak jim toho psa vraťte.

illyria ( 10. října 2018 19:52 )

Dixie je moc pěkné jméno, jen by mě zajímalo, jestli ta Adélka (a její rodina) vůbec ví, co znamená .-)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání