Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hrdinka českých žen! Cyklistka z videa, které válcuje internet, sklízí ovace

Autor: chal - 
10. října 2018
05:05

Když se hádáme s partnerem a ten dává provokativně najevo klid a nadhled, jen nás tím víc naštve. Podobná situace nastala i v případě rozčílené cyklistky z videa, které v posledních dnech hýbá českým internetem. A řada uživatelů, respektive uživatelek sociálních sítí se v ní dokonale vidí, jak vyplývá z komentářů pod videem.

„Maminka by nám mohla říct, jaká je cyklistika hezkej sport,“ popichuje muž svou ženu, která evidentně není v nejlepší náladě. „Strč si celou cyklistiku řídítkama do p*dele napřed,“ odsuzuje jeho manželka šmahem sport jako takový. Její pohled na věc nadchnul řadu uživatelů sociálních sítí, většinou žen, kterým komický klip připomíná situaci doma.

Reakce na video jsou různé. Někdo se v něm vidí, někdo s (nyní už známou) cyklistkou soucítí, další lidi muž, který se posmívá své ženě, pobouřil.

Většinu diskutujících video pobavilo. 

„Já mám půlhodinový záchvat smíchu,“ napsala pod video Alena B. „Já na to čumím a řežu se už dva dny, večer jako večerníček a ráno u kávy na prima den,“ přidala se Jana P. „Paní je skvělá... Stejnej přístup k cyklistice mám i já,“ vyjádřila sympatie Lucie V.

Zato kameraman za provokování manželky schytal několik nevybíravých komentářů. „No bože to je ale echt blb! Doufám, že se paní příště na nějaký výlet s ním na kole vyse*e,“ naštvala se například Edith N.

„Kdyby byl co k čemu, tak jí dá sedlo do správné polohy a pojede se jí dobře,“ nešetří manžela nyní už slavné cyklistky ani uživatel Jan K.

Špatně nastavené sedlo bylo i podle dalších uživatelů hlavím důvodem cyklistčiny frustrace. „Možná kdyby jí partner zvednul sedlo, tak by nadávala méně…“ myslí si Hana Z.

Další z komentujících Lenka M. se přidala s odbornějším charakterizováním problému. „Jen má špatně nastavené sedlo, nemůže pořádně zabrat do propnutí, tak je spíš zdravě naprdnutá,“ napsala.

Zajímavou radu, jak se vypořádat s manželem-posměváčkem nabídla Jana G.“ „Milé dámy, pořiďte si elektrokolo a pak se budete partnerovi smát vy! Vlastní zkušenost!“ A Pavlína P. s ní souhlasila: „Od té doby, co mám elektrokolo, jako paní nenadávám.“

Video: Podívejte se na video s naštvanou cyklistkou

Video  Strč si ty řídítka do prd*ele! Video české cyklistky válcuje celý internet  - Blesk TV
Video se připravuje ...

villon ( 10. října 2018 22:04 )

Sprostá je jak kanál a tohle se oslavuje? Fuj tajxl!

jany ( 10. října 2018 12:26 )

ceska posedlost pumpickarstvim je enco, co nechapu. dale je pro me tezke pochopit, proc se deje tohle ponizovani.

j_dc_cv ( 10. října 2018 08:09 )

 Ježiš, dejte jí už pokoj. Teď bude Blesk měsíc živej z chudinka ženský na kole. Až ji za pár dní někdo práskne tak jí začnete otravovat doma. Nakopat vás do (_!_)

DWEI ( 10. října 2018 07:27 )

Video nás každopádně pobavilo

europa ( 10. října 2018 07:15 )

Ten manžel by potřeboval nakopat zadek. Já bych se k ženě nikdy takhle buransky nechoval.

Zobrazit celou diskusi