Shodila 160 kilogramů, podstoupila 5 liposukcí. Stále se jí ale posmívají!

Jacqueline zhubla neuvěřitelných sto šedesát kilogramů!
Foto: Instagram.com
13. října  2018 
 06:00

Zatímco někdo se potýká s pár kily navíc, Jacqueline Adan hubnula z neuvěřitelných dvě stě třiceti kilogramů. Ačkoli se jí podařilo zredukovat váhu na pouhou třetinu, jednatřicetiletá učitelka v mateřské škole se stále potýká s nedostatkem sebevědomí. Trápí ji přebytečná kůže v oblasti stehen, kvůli které už podstoupila i liposukci.

Jacqueline má za sebou pět operací v podobě odstranění přebytečné kůže. Z toho tři byly zaměřeny na horní část těla, jedna na dolní část a pátým zákrokem byla liposukce stehen.

Na Instagramu Jacqueline sdílí celou svou proměnu, ale až nedávno zveřejnila video, kde ukazuje, jak její nohy opravdu vypadají. "Chci k vám být otevřená a upřímná, proto vám ukážu, jak mé nohy opravdu vypadají. Jsou těžké, plné dolíčků a rýh z liposukce," říká ve videu Jacqueline.

Minulý rok strávila Jacqueline dovolenou na plážích na Floridě. Už jen z představy, že si bude muset obléct plavky, byla nervózní. Bála se pohledů cizích lidí a jejich urážek. "Při vystupování z bazénu jsem byla opravdu terčem posměchu. Ale zatímco normálně bych ztuhla a cítila se neuvěřitelně trapně, tentokrát jsem se rozhodla se nad urážky povznést a dělat jakoby nic," popisuje nepříjemný zážitek Jacqueline.

Právě po této zkušenosti Jacqueline zveřejnila zmíněné video. Rozhodla se, že už se za sebe nebude stydět. Dělá, co je v jejích silách, aby následky morbidní obezity zredukovala na minimum. "Nemohu říct, že bych své nohy nenáviděla, ale určitě mi ubírají na sebevědomí. Rozhodně ale strachu nedovolím, aby mě odradil od užívání si života a sdílení upřímných příspěvků," tvrdí mladá Američanka.

Přestože se pod videem objevily negativní komentáře, Jacqueline se jimi nenechává zastrašit. Sama nad svými stehny nejednou plakala, a tak ví, jakou vlnu znechucení mohou v druhých vyvolat.

Do své proměny vložila Jacqueline pořádnou dávku energie. Tohle hubnutí bohužel nebylo jen o dietě a cvičení. Žádalo si pět invazivních zákroků. Jacqueline už své tělo přijala a má ho ráda i s jizvami, striemi a viditelnou celulitidou. Jen ona sama totiž ví, kolik potu, dřiny a slz ji celá proměna stála.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji