I kdyby se sympatický herec snažil, podobu se svým synem by v žádném případě nezapřel. Samuel vypadá, jako kdyby mu z oka vypadl, a proto se hrdý otec na sociálních sítích neváhá s tak roztomilým potomkem pochlubit. Dělal to ostatně už v době, kdy byl Samuel ještě, jak se říká, na houbách. Etzler například neváhal uveřejnit fotku z 3D ultrazvuku či dokumentoval, kterak se učí nosit novorozence v nosítku na hrudi. Jediné, co vlastně chybělo, byla fotka z porodního sálu. Etzler u porodu jako takového totiž chyběl – dítě přišlo na svět císařským řezem.

„Na miminko už se strašně těším. Jediné, z čeho mám strach, že bych z něj mohl udělat brzy sirotka. Moje povinnost je o sebe víc dbát,“ svěřil se Etzler Blesku krátce před narozením nejmladšího dítěte. S rodičovstvím však už měl četné předchozí zkušenosti – z prvního manželství má totiž dcery Markétu a Magdalénu, a z manželství s herečkou Zuzanou Bydžovskou syna Kristiána.

Teď Etzler zásobuje Instagram například snímky z přebalování, drandění po ulicích s kočárkem, při tulení se svou mladší přítelkyní Helenou Bartalošovou (36), či videem ze Samuelova „pasení koníků“. S miminkem mu to velice sluší a skutečně vedle něj omládl. A je to doopravdy markantní rozdíl oproti všem jeho předchozím instagramovým příspěvkům, na kterých zpravidla pouze zval své příznivce a fanoušky do divadla na představení či pózoval se svými hereckými kolegy. Jen tak dál!

Video
Video se připravuje ...

Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií