Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děsivé detaily z hostiny kanibalů: Srdce je sladké, mozek chutná lépe, popsala 12letá Valerie

Autor: chal - 
15. října 2018
05:40

Arkadij Zverev (22) stojí před soudem kvůli podezření z pedofilie, vraždy a kanibalismu. S přítelkyní Valerií (12) zabili Alexandra Popoviče (†21), u kterého byli v podnájmu, uřízli mu hlavu a snědli různé části jeho těla.

Dvaadvacetiletý Arkadij Zverev byl na dovolené v Soči, kde poznal dvanáctiletou Valerii. Zamilovali se do sebe, a protože se dívka rozhádala s rodiči, rozhodli se, že odcestují z města pryč.

Urazili 2400 kilometrů a zabydleli se ve vesnici Novinka u své budoucí oběti. Alexandra Popoviče potkali ve fast foodu, zapovídali se s ním, a když vyšlo najevo, že nemají kde bydlet, nabídl jim levné ubytování.

Dvojice souhlasila a nastěhovala se. Jediným problémem v novém domově byl pravděpodobně nedostatek jídla. Milenci totiž Popoviče ubodali a zkonzumovali různé části jeho těla.

Dvanáctiletá dívka v otřesné scéně nehrála druhé housle, naopak se aktivně podílela. Policistům řekla, že s přítelem Popoviče ubodali v posteli. Arkadij se přidal se sekerou. Když nájemce zabili, Valeria mu rozpárala břicho. Prý protože ji vždy zajímalo, co je uvnitř.

Pak mrtvole vyňala srdce a nožem odřezala kusy masa z prsou. Arkadij sekerou usekl Popovičovi hlavu. Srdce a svalovinu z hrudi připravila Valeria na pánvi, její přítel dal hlavu na tři minuty do mikrovlnné trouby. Dvanáctiletá dívka vypověděla, že srdce bylo až moc sladké, zato mozek chutnal mnohem lépe.

Dvaadvacetiletý pedofil soudu naturalisticky popsal další děsivé detaily. Prý oběti vydloubl oko, uvařil ho, a spolu s přítelkyní ho snědli. Uřízlou hlavu k hostině připravili v mikrovlnné troubě. Tři minuty na nejvyšší teplotu. 

Zverev prý cítil nutkání ochutnat mozek od chvíle, kdy viděl zemřít bývalou přítelkyni. Ta vypadla z okna a po nárazu na zem obsah její lebky vypadl na chodník.

Valerie je nyní v nemocnici, kde podstoupí psychotesty. Vzhledem k nízkému věku nemůže být z ničeho obviněna. To se však netýká jejího přítele, který se pravděpodobně z vězení jen tak nedostane. 

Video: Záběry z domu hrůzy, kde dívka (12) s pedofilním přítelem (22) zabili a snědli Alexandera (†21)

My Kousalovic ( 18. června 2019 08:56 )

Dvanáctiletá nebo ne! Rozhodně není normální a dost dobře nerozumím tomu, že jí nezavřeli někam do blázince, když už jí nechali žít. Hajzl pedofilní už je tuhej, ona by měla být taky! Nehledě na to, že jestliže tohle je schopná udělat člověku ve 12ti letech, co bude za 5,6 let?

blamal ( 13. května 2019 15:37 )

No, vam rozhodne sezrani mozku nehrozi, protoze kde nic neni... Pokud tak adorujete rusaky a jejich bajecnou zemi, terorizovanou Putinem, odstehujte se tam. Tady na tyhle pindy nikoho nenadchnou, zato tam se muzete stat clenem ustredniho rudeho organu hned.

5nastolevceskych ( 15. října 2018 14:09 )

http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-historie/440318/hladomor-chude-rusy-promenil-v-kanibaly-sve- mrtve-deti-prodavali-jako-jidlo-pro-ostatni.html

5nastolevceskych ( 15. října 2018 14:06 )

V Rusku to má tradici.

sores ( 15. října 2018 10:55 )

Bez milosti smrt za smrt nehledě na věk!!! V USA by se soud s nimi nepáral, tam by bylo za ten hnus hnusů co provedli poprava nebo křeslo!!! Co to příroda nadělila za hnusné chování člověku, nemůžou být normální ani omylem!! Sprovodit takovou havěť z planety.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání