„Máme tu 5 měsíc a nové situace. Takže nevolnosti docela ustoupily, už můžu chodit na nákupy, jupí,“ přiznala blondýnka na sociální síti a narážela tak na incident, kdy se jí udělalo nevolno i během nákupu. Jenže ani teď si těhotenství příliš neužívá. „Z roztomilé opičky jsem přešla na gorilu, ale pleť se malinko zlepšila,“ prozradila, jak ji požehnaný stav neustále proměňuje a způsobuje, že jí neuvěřitelně rostou chloupky po těle. 

Hlavně má ale problém udržet na uzdě emoce. „Novinky jsou takové, že by mě zajímalo, proč pořád brečím (přítel odchází do práce, brečím, spadne mi na zem jablko, brečím, dojemný film, brečím - i když to je docela normální) a nedej Bože, když na mě někdo zvedne jen trošičku hlas, začnu se celá třepat, je mi zle, jsem úplně rozladěná další 3 hodiny a hádejte co, brečím!“ popsala.

Hormony si s ní tak opravdu zahrávají a modelka tak má dojem, jako by jí někdo vypnul všechny obranné štíty. „Tohle jsem teda první 4 měsíce neměla. Ty hormony jsou opravdu neuvěřitelný,“ kroutí hlavou nechápavě Tereza, kterou nad vodou drží hlavně její partner Luboš, který se prý obrnil přímo zlatou trpělivostí.

Dalším úskalím je pro Fajksovou její jídelníček. Kvůli nenarozené dcerce má velké chutě a zkouší i věci, které by jindy nepozřela. Ovšem maso nemůže ani vidět. „Předevčírem, když jsem si objednala argentinský steak s tím, že už by to mohlo jít, po dvou soustech nešlo. Takže stále vegetarián,“ posteskla si. „Ale díky za objev čokolády!“ doplnila.

I když tak teď pořádně mlsá, zatím se to na její postavě nepodepsalo. „Pokud se jedná o kila, stále -4 kg, asi mě někdo vyjídá. Ale zase je pravda, že mám teď míry 90-84-95, skoro ideální míry. To jsem neměla ani jako modelka,“ dodala na Instagramu pobaveně. V tomto ohledu by měla být opravdu spíš ráda. Vždyť většinu dam trápí spíš opačný problém. Během těhotenství přibírají a nadbytečná kila se jim pak jen těžko shazují.

VIDEO: Už dříve Tereza mluvila o tom, že by ráda založila rodinu!

Video
Video se připravuje ...

Miss Fajksová plánuje dítě. Není už ale náhodou „v tom"? David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
52 fotografií