V horor se změnil výlet Týnuš Třešničkové (22), známé české youtuberky, do Istanbulu. Krásná Týnuš se svým přítelem podnikatelem Viktorem Hajíčkem navštívila slavnou restauraci Nusret, kde se každý večer pořádá ohnivá show. Slavnou restauraci vlastní populární šéfkuchař Salt Bae, který se proslavil hlavně na sociálních sítích svými videy.

Třešničková se svým přítelem byli u baru, když velkolepá ohnivá show začala. Ovšem onoho večera udělali barmani chybu. Barman u baru manévroval s hořlavinou, když hořel žlábek, a celá show se tak vymkla kontrole. Krásná Češka utrpěla popáleniny na 35 procentech těla a její přítel na 15 procentech těla. Oba dva byli převezeni do nemocnice v Istanbulu, kde se stále zotavují. Přestože je jejich stav stabilizovaný, stále zůstávají v Turecku. Restaurace by podle všeho měla zaplatit náklady na péči.

Po několika dnech mlčení se rozhodla Týnuš uklidnit své fanoušky. Ti ji na sociálních sítích zaplavovali dotazy, zdali je v pořádku. „Denně mi píšete tak velké množství zpráv, a proto bych všem ráda dala vědět, že jsem v nejlepších rukou doktorů a sestřiček a cítím se každý den lépe. Moc děkuji za tolik pozitivní energie, kterou mi posíláte. Měla jsem velké štěstí, že jsem ‚jen‘ popálená. Určitě to mohlo dopadnout mnohem hůř,“ napsala do Instastories Týna a dodala: „Bála jsem se o svůj zrak apod. Vše je ale v naprostém pořádku, a pokud se vše bude hojit tak, jak má, vyváznu bez jakýchkoliv následků. Takže teď v istanbulské soukromé nemocnici na všem pracujeme.“

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?


Fotogalerie
30 fotografií