Na večírku po premiéře filmu Toman si Kristýna Boková vyčkala na vhodný okamžik, kdy si Aňa Geislerová na vteřinu svého manžela Zdeňka Janáčka nehlídala. Pak se v podnapilém stavu vkradla mezi ně a pověsila se mu kolem krku.

Na tom by nebylo nic špatného, kdyby ovšem druhou rukou nezašmátrala níž, než je dovoleno. Opilá Boková totiž měla tu drzost čapnout Janáčka za zadek a pořádně ho zmáčknout.

Janáčkovi to evidentně nevadilo, smál se, jako by se nechumelilo. Bokové se jeho pozadí líbilo, protože ruku nesundala dlouho. I Janáček ji objímal kolem pasu.

Ovšem jen do chvíle, kdy si jejich dotyků všimla Geislerová a vzala si Bokovou stranou. Tam si to herečky vyříkaly a exmanželka Pavla Lišky se Aně omluvila. Ani to však Aňu neuspokojilo a po chvilce zavelela a s manželem odešli domů. A rozhodně ne ruku v ruce.

Nicméně zas tolik mu vyčítat nemůže. Byla to právě ona, která manželovi utekla s milionářem Martinem Shenarem. A co víc, během jejich románku Aňa otěhotněla. K manželovi se pak vrátila ještě těhotná, ale dodnes se vedou spekulace, zda otcem jejího nejmladšího syna Maxe není právě Shenar. Proti tomu je nějaké osahávaní zadku úplná banalita.

VIDEO: Geislerová ukázala výstavní postavu! Po třech dětech nakupuje v dětském i pro sebe.

Fotogalerie
30 fotografií