Známý český DJ Uwa si v Praze otevřel nový bar Pipi a pečlivě si vybral hosty, které si na zahajovací mejdan pozve. Osobní pozvánku dostal i Jaromír JágrVeronikou Kopřivovou, ale hostitele nechali napnutého celý večer.

Zatímco party v baru už byla v plném proudu a sedačky kolem stolů byly zaplněny hokejisty z Kladna a alkohol tekl proudem, Jágr s Veronikou si dávali na čas. Až o půlnoci se v klubu vyrojil jako překvapení Jakub Kohák, který přijel akorát z natáčení a rovnou zapadl za DJ pult a po zbytek večera mixoval hudbu.

A jako další překvapení se na baru konečně objevili Jágr s Kopřivovou. „Fakt? Už jsou tady? To mám radost!“ hlásil nadšený Uwa, když se od našeho zdroje dozvěděl o jejich přítomnosti.

„Moc mě to potěšilo, ostatně jako vždycky, když má čas a staví se, což je velkou výjimkou kvůli jeho vytíženosti. Díky hokejovým rytířům z Kladna i s Petrem Vampolou jsem věděl, že přijdou a zhruba v kolik,“ řekl Blesk.cz majitel baru DJ Uwa.

Jágr s Veronikou si po příchodu stoupli dozadu k baru a objednali si vodu. Poté přešli na míchaný koktejl, který vypadal dost jedovatě na to, aby byl alkoholický. „Stáli se svými přáteli na baru, podle mého si našli poslední místečko na baru, které tam zbylo,“ prohlásil s úsměvem Uwa, který se prý s „Jerym“, jak Jágra nazývá, vždy od srdce pořádně zasměje, div si pusy neroztrhne.

Slavná dvojice nezůstala bez povšimnutí okolí, ale moc příležitosti si s nimi popovídat nebylo. „Stáli na baru spolu, spíš se bavili soukromě a snažili se nevyvolat nějaké vzrůšo. Kolem druhé hodiny ranní už byli na odchodu,“ prozradil nám očitý svědek z baru. V klubu se pak ještě pilo a veselilo nějakou dobu, tomu se ale hokejista s modelkou, která si včera na sociální síti stěžovala na takovou vlnu zla, jedu a nenávisti, že to v Česku prý už nemůže vydržet, raději vyhnuli a zamířili domů. 

VIDEO: Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií