Místo, aby nakupovala výbavičku pro miminko a připravovala se na porod, musela představitelka kadeřnice Digi z Ulice navštívit úřad. Zřejmě měla při čekání na chodbě trochu dlouhou chvíli, jelikož odtamtud zveřejnila snímek, který prozradil, že byla na odboru matrik.

„Tak jsme si vzali lístek, vyčkali… a ‚táta‘ se úředně přiznal k miminku v mém pupku,“ narážela vtipně na pokyny na ceduli a pak vysvětlila, proč se musela na matriku vůbec vypravit. „Teď už je jasné, že bude mít příjmení po tátovi.“

„Úředně potvrzeno, jsme rodina! Bude nás pět,“ dodala šťastně Maurerová, která je v 29. týdnu těhotenství. Svatbou ale svůj vztah s partnerem, s nímž žije už tři roky, stvrdit očividně nehodlá.

Přitom kdyby stihli veselku uspořádat ještě před porodem Míši, mohli by si čekání na úřadech odpustit. Proti svatbě by nebyly ani hereččiny děti Pepík a Madlenka. Svědčí o tom fakt, že před časem mamince a nevlastnímu tatínkovi uháčkovaly zásnubní prstýnky.

VIDEO: Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
58 fotografií