Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Peří, křišťál i červená! Tohle jsou letošní vánoční trendy: Jak se vám líbí?

/
  • Jak se vám letošní vánoční trendy líbí?
    4. října 2018 ● 13:30

    Venku sice panuje terpve podzim, interiéroví stylisté už ale ví, jaké budou trendy letošních Vánoc. Pokud rádi držíte krok s módou a nebojíte se experimetovat, máme tip! Ozdobte si dům peřím, nebo vytvořte iluzi zimní krajiny pomocí křišťálových doplňků.

     

      

  • 1.

    Lehké jako pírko

    Chcete-li vytvořit nejmódnější vánoční interiér, vsaďte bez nejmenších pochyb na peří! Vánoční ozdoby a řetízky na stromeček budou v péřovém provedení vypadat jako lehké chmýří a dodají tak vánoční atmosféře neskutečnou lehkost. Nezapomínejme ani na obvyklé doplňky a dekorace, které se vzorem peří doplní celistvost daného stylu. Vánoční interiér ještě nikdy nebyl tak povznášející!

     

    Jak se vám trendy letošních Vánoc líbí?
    Autor: Westwing

  • 2.

    Ledová krajina


    „Tuto sezónu na módních přehlídkách dominuje bílá, tkaniny s kovovým efektem a stříbrné detaily. Trend z oblasti módy se pak přirozeně přenáší i do interiéru,“vysvětluje odbornice na interiérový design Marta Suchodolska. Hvězdy, sněhové vločky, rostliny zahalené ledovými krustami v odstínech bílé a stříbrné jsou základem zimních dekorací. Velkým překvapením je křišťál, který se po několika sezónách vrací zpět do hry. Broušené sklenice, karafy a talíře, které pamatujeme z kredenců u babičky, jsou letos nejvíce vyhledávaným elementem pro vybavení stolu.

     

    Jak se vám trendy letošních Vánoc líbí?
    Autor: Westwing

  • 3.

    Severská atmosféra


    Tajuplná atmosféra horské chaty nám napoví, jak dekorovat sváteční interiér ve stylu nordic. V centru pozornosti je zejména dřevo, které vystupuje ve formě vánočních ozdob, svícnů, luceren a jiných doplňků. Dřevěné elementy budou krásné v kombinaci s kožešinovými textiliemi. Přinesou Vaší domácnosti pocit pohody a klidu, který je u vánočních svátků tolik potřebný.

     

    Jak se vám trendy letošních Vánoc líbí?
    Autor: Westwing

  • 4.

    Okouzlující tradice


    Jaké jsou tři tradiční barvy, se kterými si většina z nás odjakživa spojuje Vánoce? Zelená, červená a bílá! Každá z těchto barev přináší něco jedinečného: zelená klid a mír, červená ohřívá teplo domova a bílá dodává interiéru elegantní nádech.  Pokud použije i zlaté akcenty, dodáte cele atmosféře glamour charakter. 

    Jak se vám trendy letošních Vánoc líbí?
    Autor: Westwing


    Další vánoční trendy najdete ZDE

Dnešní horoskopy