V roli poručíka Andrle, vojenského kartografa, se v druhé řadě objevil jako nová postava. Ale rozhodně tam není jen do počtu, naopak jeho role nabírá na velikosti.

"Nemůžu vám říct, jak to dopadne, ale mohu vás ujistit, že je to přeci jenom pořád telenovela, takže když jsem sympatický zamilovaný mladý muž, tak pravděpodobně to nebude tak krutý osud, jak se dosud zdá,“ naznačil herec, který je v seriálu momentálně vážně zraněný.

"No, já už jsem jednou měl zranění páteře, měl jsem kompresní odraženinu míšního nervu, dvě hodiny jsem necítil nohy a oni přesně nevěděli, co to může být. Bylo to opravdu nepříjemný, takže jsem si i díky této zkušenosti uměl lépe představit, co asi člověk prožívá. Jinak myslím, že se diváci mají na co těšit, bude to překvapivé. Nemůžu o tom moc říct, ale myslím si, že v seriálové produkci je to s úctou a ta forma prvorepublikového glancu je i něco, na co si myslím, že dobře kouká,“ dodává syn slavných rodičů Bolka Polívky a Chantal Poullain.

Vladimír se objevil na akci, kde se míchaly drinky z whiskey a cideru. Nedorazil sám, ale ve společnosti svého pejska, boxera, který se jmenuje Bešamel.

VIDEO: Vladimír Polívka po rozchodu se snoubenkou: Uvědomuje si, o jakého fešáka přišla?

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Polívka po rozchodu se snoubenkou: Uvědomuje si, o jakého fešáka přišla? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií