„Já už jsem tady dlouho, já už se ani neptám, jestli půjdu domů," stýskala si ještě před dvěma týdny legendární zpěvačka, kterou už pobyt v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích očividně omrzel. Není divu, vždyť tam leží už od konce července, kdy jí tu po úrazu operovali zlomenou nohu a zraněné rameno.

Teď se ale zdá, že se jí blýská na lepší časy. Její stav se totiž už zlepšuje. Pilarová tak už dokonce zvládá i chůzi bez chodítka. „Zkouším chodit pouze s hůlkou, zatím jen pozvolna. Nechci to uspěchat," svěřila týdeníku Sedmička s tím, že bolest v noze už necítí.

„Rameno je větší problém, ale poctivě rehabilituju," prozradila trojnásobná Zlatá slavice s tím, že cvičí denně. „V momentě bolesti musím přestat. Zlepšuje se to, ještě před týdnem by se mi o tom mohlo jedině zdát," popisuje své zotavování.

Novou krev do žil jí vlévá i naděje na to, že by mohla konečně opustit nemocnici a odejít do domácího léčení, i když to zatím nemá jisté. „Zatím vím, že na 8. října mám propustku na křest knížky a kalendáře Aleše Cibulky, ale zatím nevím, zda to bude z domova, nebo ještě z nemocnice. Možná už z domova," dodala pro Sedmičku s nadějí Eva, která už se nemůže dočkat, až opět stane před publikem a zapěje.

VIDEO: Eva Pilarová o okupaci 1968: Měla jsem romantické představy!

Video
Video se připravuje ...

Eva Pilarová o okupaci 1968: Měla jsem romantické představy! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
37 fotografií