Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prokletá dálnice u Sadské: Po Kočkovi na D11 zemřel další člověk

Autor: ČTK, dce - 
4. října 2018
11:37

Další tragická nehoda ochromila dálnici D11 ve směru na Hradec Králové. Minulý pátek zde po čelní srážce s kamionem zemřel Jan Kočka ml. (†28) a kamioňák Miloslav (†28).  Jen o pár kilometrů blíž ku Praze se ve čtvrtek zabil řidič po nehodě náklaďáku s osobákem.

Dálnici D11 uzavřela ve čtvrtek dopoledne na 24. kilometru nehoda nákladního auta, které se převrátilo na bok. Jeden člověk při ní zemřel. "Směr na Hradec Králové je neprůjezdný, policisté odklánějí dopravu na 18. kilometru," řekl mluvčí středočeské policie Pavel Truxa. Kolize byla hlášena kolem 10:30. Co jí předcházelo a zda se nákladní auto střetlo ještě s jiným autem, policisté na místě zjišťují, dodal mluvčí.

V pátek 28. září se na 32. kilometru zabil Jan Kočka ml. ze známé rodiny světských. Podle všeho uháněl po půl čtvrté ráno několik kilometrů po dálnici v protisměru, kde se čelně střetl s kamionem, který řídil Miloslav H.

Oba osmadvacetiletí muži na místě zahynuli. Spekuluje se, proč jel Kočka vůbec v protisměru a zda při jeho nehodě hrál roli alkohol. To ovšem odhalí nařízená toxikologie až za pár týdnů.

adeso ( 4. října 2018 12:26 )

o den dřív tam byla další smrtelná nehoda.. takže co? Silnice je skvělá, přehledná a výborně značená. Ale prostě je tam Bermudský silniční trojúhelník.

steelheart ( 4. října 2018 12:19 )

dálnice není prokletá! to jen nafoukaný řidiči jako Kočka dostávají na p r d e l! chudák druhej řidič

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání