Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůzné video: Služebná visela z balkonu. Šéfová ji místo pomoci natáčela

Autor: ital - 
4. října 2018
17:17

Naprostou bezcitnost ukázala jistá Kuvajťanka, která nepomohla své služebné v nesnázích a namísto toho si ji natáčela! Žena z Etiopie se pokusila od zaměstnavatelky utéct, přičemž ale zůstala viset za ruku z balkonu v sedmém patře. Ačkoliv křičela o pomoc, její zaměstnavatelka jí nepomohla a raději ji nechala spadnout. Etiopanka ale jako zázrakem děsivý pád přežila s lehkými zraněními.

Záznam hrůzného incidentu se objevil na internetu. Na záběrech je vidět, jak se Etiopanka drží jednou rukou zábradlí balkonu a volá o pomoc. Následně jí povolí sevření a žena padá dolů na plechový přístřešek, který zřejmě zbrzdil její pád. Jako zázrakem se jí podařilo vyváznout pouze se zlomenou paží a dalšími drobnými zraněními.

Paní domu, která ji zaměstnávala, si celou scénu natáčela na mobil. Na videu je vidět, jak ji služebná úpěnlivě prosí, aby ji chytila a držela. Ta ovšem dál natáčí video, přičemž se své zaměstnankyni vysmívá: „Blázne, pojď zpátky.“

Kuvajťanka byla v březnu 2017 odsouzena k dvaceti měsícům vězení za natáčení osoby bez jejího souhlasu a zveřejnění videa na internetu. Rovněž ženu obvinili, že služebné nepomohla.

Obviněná na svou obhajobu řekla, že se její zaměstnankyně pokusila o útěk a video údajně natočila proto, aby dokázala, že jí neublížila.

Důvod, proč se služebná takto zachovala, dosud není znám. Ve státech bohatých na ropné suroviny se prý nachází okolo 600 000 pracovníků v domácnostech, z nich se většinou jedná o Asiaty. Mnoho z nich si stěžuje na zneužívání a špatné zacházení a stejně tak na neplacení mzdy.

luxardo ( 4. října 2018 18:32 )

To by měli zhlédnout třikrát denně zastánci islamistů, Jedině takovými jasnými dúkazy o jejich krutosti a nenávisti přesvědčí, že zaplavením Evropy těmito věřícími v Alláha nám hrozí zcela jistě vyhlazení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání