Vypadalo to, že se dvojice, která spolu sedm let tvořila pár a společně si postavila dům, rozejde v klidu a třeba dál zůstanou přáteli. Ale omyl. Zatímco Dara se snaží brát vše s nadhledem a občas chování expartnera omlouvá, Rytmus pálí mosty, jak Terminátor. Raper si zpěvačku nejdřív zablokoval na svém profilu a pak vymazal všechny společné fotografie.

Trošku mě mrzí, že se nám nepodařilo zůstat v kontaktu jako přátelé, ale zase nejsme nějak rozhádaný, ale mám pocit, aspoň podle jeho kroků, že on mě chce ze svého života vymazat, což je samozřejmě zvláštní zjištění a svým způsobem pro mě i bolestivé. Ale na druhou stranu nejsem z toho zhroucená. Koneckonců, byla jsem to já, která ohlásila rozchod, a já jsem se rozešla s ním, to nebylo o tom, že on mě opustil a vyměnil za Jasminu,“ přiznala Dara.

A zřejmě se nemýlí, protože Rytmus dál pokračuje v ničení jejich společné minulosti. Ze svého profilu na YouTube totiž odstranil skladbu s názvem 8. október. Šlo o píseň, kterou nahrál pro Daru při příležitosti jejich prvního výročí vztahu.

Píseň začíná slovy: Pamätám si na ten deň, bol to 8. október, vtedy sa zastavil čas, prvýkrát ja a ty fotenie pred Adidas. Refrén: Navždy ťa budem ľúbiť, budem pri tebe stáť.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií