Extravagance je pro klan Kardashianových druhé jméno. Takže když přijde na oslavy narozenin nebo jiných důležitých událostí, nebojí se dát své fantazii průchod a naplánovat akci, na niž hosté jen tak nezapomenou.

Letos se při přípravě soirée pro malou North West a její sestřenici Penelope skutečně vyřádili. Krom duhových jednorožců a skutečných poníků nechyběla ani živá DJka Livia (které je jen deset let!) a stánek s cukrovou vatou a oblíbenými bonbony marshmallow. Jídlo vypadalo exceletně a užily si ho nejen děti. Vše se neslo v pohádkovém duchu. Všude poletovala spousta rozkošných balónků a v bazénu na děti čekaly nafukovací čluny ozdobené duhou.

Malá North West zkrátka dostala to, o čem jen malá holčička může snít. Narozeniny slavila společně se svou sestřenicí Penelope (dcerka sestry Kim Kourtney). Obě dívenky na sobě měly nádherné duhové plavky a župánky ve stejném stylu a svíčky sfoukly z dortu ve tvaru jednorožce. Kolik to celé stálo, se Kim na sociálních sítích nepochlubila, ale je známá tím, že svým dětem dopřává luxus té nejvyšší kvality. Můžeme se tedy jen domnívat, že se tentokrát pořádně plácla přes kapsu. Ale co by pro svou malou North West neudělala.

Fotogalerie
20 fotografií