Přestože to na první pohled vypadá, že přepychové auto, kterým Veronika Architeva jezdí na tréninky Stardance na Kavčí hory, je její, skutečnost je trochu jiná. Sympatická herečka má všechna auta vždy pouze dočasně ve své péči od prodejců, kterým tímto způsobem dělá nenápadnou reklamu. „Ano, mám je jenom půjčené,“ potvrdila Aha! sama Arichteva. Dokonce se objevila i v reklamním spotu.

Sebepropagace na internetu je zkrátka zatraceně potřeba a vše se musí náležitě vyšperkovat, byť s diskrétně malým hastagem. A Architeva má se svými 219 tisíci followery na Instagramu a 40 tisíci fanoušky na Facebooku neuvěřitelný dosah. Na začátku roku se proto okázale vozila v Mercedesu GLC za bezmála 1,4 milionu korun, a za půl roku auto vyměnila za elegantní kabriolet stejné značky. Ten by případného kupce vyšel ještě o 200 tisíc dráž.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance! Tereza Kühnelová

Stejná firma ostatně půjčila nadupaný bourák kromě herečky také například zpěvákovi Pepovi Vojtkovi či Noidovi, známějšímu pod civilním jménem Vašek Bárta. Ten si zahrál v poněkud svérázné reklamě na tuhle firmu a účinkoval v ní společně se svým kamarádem, muzikálovým zpěvákem Marianem Vojtkem.

Fotogalerie
27 fotografií