„Konečně karma! Třešničková teď bude vypadat jako spálený uhel a bude tak hnusná, že se na ni nebude chtít nikdo dívat, a bude muset poprvé za život pracovat! Snad ti to spálilo ksicht, ty tupá k**vo! Ještě že ten plast, co má místo prsou, není hořlavej! Kdybys nebyla tak umělá, tak bys tak dobře nehořela,“ tato nechutné reakce se objevily na sociální síti pod fotkou zraněné youtuberky na Instagramu.

Další nenávistní komentátoři pak zase připomínali, že Týnuš se nevěnovala ochraně zvířat, ale naopak si oblékala kůži a pila kravské mléko... Právě proto si prý svá stávající zranění podle nich zaslouží.

Většina nenávistných vzkazů je ale záhy nahlášena a mizí, a tak zůstávají jen přání brzkého uzdravení a vzkazy haterům, že i je potká jistě karma za to, že dívce přejí ohrožení života a ošklivě popálený obličej i tělo.  „Teď jsem si přečetla pár komentářů u Týnuš, která byla v Turecku popálená. Z některých lidí se mi zvedá žaludek. Komentáře typu ‚Na každou svini se vaří voda...‘ Chtěla bych vidět toho bezpáteřního zakomplexovaného chudáka, který tohle dokáže vůbec vypustit z huby. Vím, že úspěch se neodpouští, ale psát tohle? To už musí být člověk zřejmě hodně nešťastný se svým životem,“ rozzuřila věc ostatně i modelku, blogerku a rovněž youtuberku Dominiku Myslivcovou (24).

Ta kolegyni podpořila a popřála jí, aby se brzy uzdravila. „Byla bohužel v nesprávný čas na nesprávném místě a rozhodně si nic takového nezasloužila. A pro vás všechny závistivce, tím, že budete hejtit lidi, kteří se mají lépe než vy, svůj život nezměníte. Přestaňte sedět na p*deli a začněte něco dělat a třeba se taky jednou budete mít lépe,“ dodala blondýnka.

Podobný názor má i další youtuberka a moderátorka televize Óčko Shopaholic Nicol (28). „Nechápu, kde se bere ta zlost v lidech a hlavně ta zášť. Každý může mít na člověka jakýkoliv názor, ale pokud má lidskost a mozek, není schopný těchto komentářů. Je mi za vás hanba. K úsměvu je, že většina hnusných komentářů míří z prázdných profilů, které si zakládají, jen aby si uplivli na nemocného člověka. Opravdu hrdinové,“ napsala s tím, že by si přála, aby se fotka i s komentáři raději smazala.

Do třetice Kristýnu Třešňákovou alias Týnuš podpořila i slovenská zpěvačka Simona Hegerová neboli Sima (22). „Popáleniny 2. stupně na 35 % těla. Neznám to děvče osobně, ale vím o její existenci a sem tam se ráda podívám na její tvorbu na YT a baví mě,“ uvedla na Instagramu. „Normálně se MI CHCE ZVRACET! Je mi zle z komentářů, které čtu pod jejím posledním příspěvkem na Instagramu. JE MI Z VÁS ZLE!“ Rozčilovala se a obhajovala Týnuš s tím, že je její volba, jestli má plastickou operaci a umělé nehty. „Nepřeju nikomu nic špatného a věřím, že karma je zdarma a FUNGUJE, vy hnusná prasata,“ vzkázala pak dokonce drsně všem kritikům.

VIDEO: Nové video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

 

Fotogalerie
42 fotografií