Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polská pedofilní zrůda znásilňovala v Česku: Grzegorz policii unikal 9 let

Polská zrůda má jméno Grzegorz K.: Pedofil znásilňoval i v Česku, policii unikal 9 let (ilustrační foto)
Polská zrůda má jméno Grzegorz K.: Pedofil znásilňoval i v Česku, policii unikal 9 let (ilustrační foto)  (Autor: Policja Lubuska)
Autor: dce - 
2. října 2018
10:35

Devět let unikal spravedlnosti polský pedofil Grzegorz K. (45), který poblíž českých hranic znásilnil dvě třináctileté dívenky. Podle místní policie byly jeho stopy zachyceny v Německu, a dokonce i v České republice, kde se měl rovněž dopustit znásilnění. Za jeho zločiny mu nyní hrozí až 20 let ve vězení.

Ke znásilnění dvou holčiček (13) došlo v červnu a červenci roku 2009 v okrese Boleslav na jihozápadě Polska. Ani přes rozsáhlé policejní pátrání se násilníka nepodařilo dopadnout. Vyšetřovatelé ovšem od obětí získali biologické stopy.

Letos z nich vypracovali DNA profil pedofila a porovnali ho s dostupnými databázemi v Německu i Česku. A v obou zemích se podařilo najít shodu! V České republice bylo DNA spojeno s Grzegorzem K., který u nás rovněž spáchal trestný čin znásilnění!

Podezřelého násilníka ovšem policisté nemuseli už hledat - seděl v českém vězení, kam ho soud poslal na 14 let za několik různých zločinů, včetně dvou znásilnění dospělých žen z let 2009 a 2011.

Polská strana si pedofila převzala a v jeho domovině ho rovnou poslala do vazby. Za znásilnění dvou dětí mu hrozí až 20 let ve vězení.

sores ( 2. října 2018 14:35 )

Uříznout každému takovému koule jinak to nepřestane nikdy. Chce to hodně vysoké tresty, středověk na ty s.v.i.n.ě!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání