Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přišla o 157 tisíc korun: Žena (40) ze Zlína naletěla podvodníkovi, který se vydával za vojáka

Podvedená žena přišla o 157 tisíc korun.
Podvedená žena přišla o 157 tisíc korun.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rys, shp - 
1. října 2018
18:30

Sliboval jí lásku, svou společnost a vztah. Nakonec se ale ukázalo, že muž, který se vydává za amerického vojáka, je podvodník. Ze čtyřicetileté ženy ze Zlína vymámil vysokou sumu.

Jsem americký voják v Sýrii. A zamiloval jsem se do vás!“ S takovou historkou na internetové seznamce oslovil neznámý muž ženu ze Zlína. Postupně z ní vytáhl 157 tisíc. Jak se ale ukázalo, šlo o podvod. Žena si po 14 dnech známosti nechala namluvit, že jí muž pošle balík s osobními věcmi pro případ, že by zahynul v boji.

Od smyšlené přepravní společnosti jí přišla opakovaná výzva o zadržení balíku a nutnosti zaslat okamžitě peníze za celní dluhy,“ popsala policistka Monika Kozumplíková. Zamilovaná žena postupně na účet poslala 157 tisíc. Neobjevil se ale ani balík, ani voják. Policie po podvodníkovi pátrá a hrozí mu až pět let vězení.

Voják, sirotek a vdovec

Další oběť podvodníka (32) je ze Šumperka. Muž jí na Facebooku napsal, že je americký voják v Sýrii, že je sirotek vychovaný na faře a vdovec s dvouletým synem. Prý by ji rád navštívil. Jejich komunikace skončila poté, co podvodníkovi poslala 50 tisíc korun.

abil ( 1. října 2018 22:18 )

Taky jsem si pred casem psala s nekolika opustenymi muzi s malym ditetem a cekala, kdy se objevi zadost o penize nebo pomoc v tizive stuaci. Nikdy jsem nemusela cekat dlouho. Ve chvili, kdy meli pocit, ze uz mne maji v hrsti, prisel srdceryvny pribeh s zadosti o penize. Tak jsem jim napsala svoje a velka laska byla pryc . Zrejme americke vojsko na misich v Afganistanu, Iraku a ted v Syrii je plne opustenych generalu a plukovniku, kteri hledaji spriznenou dusi u zcela obycejnych ceskych zen. Protoze mam v rodine vojaka, ktery na mise jezdi pravidelne, staci par vet a general rychle zmizi a bez penez. Zenske neblbnete!!!! Zadny takovy chlap, ktery by vam dal aspon zlomek toho, co slibuje, neexistuje. Kdyz si chcete zlepsit anglictinu, klidne si s nimi piste, uzivejte si laskyplnych slov a jakmile se vynori nejaka podobna zadost, budte to vy, kdo zmizi prvni. A za ty penize, co byste daly takovemu podvodnikovi, si udelejte radost samy.

mckartny ( 1. října 2018 20:01 )

 Já naletěl spoustě podvodníc říkali ze mě miluji a budou věrné krici jméno přítelkyně ...ježíš za ty prachy jsem mohl mít vilu vedle Gotta

zdeenna ( 1. října 2018 19:54 )

 To snad není ani možné , jak jsou ty ženský hloupé. Takovým to fakt taky přeji , za blbost se platí

vemenozmojistary ( 1. října 2018 18:50 )

 Blbý, úplně tupý krávy 👎 Těm to přeju 😝😝😝

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání