Představitelka Roziny z nekonečného seriálu Ulice svůj příběh a boj s vážnou nemocí popisuje na sociálních sítích. Zde teď také přiznala, co ji v nejbližší době čeká za změny.

„Po 56 dnech vysazuji antibiotika a pokračuju bez jehel, infuzí a chemie," zaradovala se blondýnka s tím, že musela denně užívat hned čtyři různé druhy antibiotik. „Zůstává mi jen denní dávka potřebných suplimentů (potravinových doplňků, pozn.red.) a začínám brát přírodní léky," vysvětlila Kadeřávková, které se teď díky tomu hodně ulevilo.

Dokonce prý došlo i na pláč. „Vzala jsem si svoje poslední ATB. Když jsem si vytahovala tu poslední zavedenou jehlu z ruky a silně zamáčkla vpich kapesníkem, abych zastavila krvácení, vytryskly mi slzy," popisovala pohnutě herečka, která se minulý týden cítila dost špatně, a tak se rozhodla odjet z Prahy na hory na Slovensko. 

„Po 56 dnech na antibiotikách jsem dneska vylezla na nejvyšší horu Nízkých Tater do 2 043 m.n.m. Na svejch nohách a s báglem na svejch zádech. No není to lidský tělo jeden velkej zázrak?" radovala se Anna, která rovnou svému tělu i za všechno poděkovala. „Přes veškerou námahu, stres a nápor, který jsou mojí denní náplní, to dává. Dejchá, chodí a ŽIJE. Se mnou. Nevzdává to a bojuje!"

Ovšem zcela vyhráno ještě dívka, která se nedávno rozešla s kolegou z Ulice Johanem Mádrem (24) a nyní údajně randí s o 16 let starším hudebníkem Danielem Bartákem (37), rozhodně nemá. Musela nyní podstoupit krevní testy a teprve v úterý se po dlouhých osmi týdnech léčby dozví, zda antibiotika zabrala a co ji čeká dál.

VIDEO: Anna Kadeřávková měla ještě letos v březnu dost sil i na demonstraci

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková na demonstraci. Instagram

 

Fotogalerie
62 fotografií