Život po boku jedné ženy si Karel Janeček nedokáže představit. Alespoň to o sobě veřejně a beze studu tvrdí. Zatímco ale jeho nevěra s kněžkou Liliou Khousnoutdinovou zpočátku vypadala jen na chvilkové pobláznění, během kterého se neoficiálně vzali a počali dítě, po narození dcerky Isabelky je všechno jinak.

Janeček věnuje hodně svého času Lilii a dceři před manželkou a synem. V srpnu spolu Janeček s Liliou a jejich holčičkou odletěli relaxovat na Zanzibar, posledních pár dní pro změnu strávili na Jamajce.

„S Isabelkou jsme vyrazili zase na druhou půli světa, tentokrát do Karibiku. Piráty jsme nepotkali, ale Vincente Fox ve své přednášce skvěle navigoval bouřlivými vodami současného světa,“ vzkázal z karibského ostrova miliardář, který tam také přednášel.

Jeho milenka si mezitím užívala mateřství u bazénu. Odvážně vystavila svou štíhlou postavu po dvou dětech v bikinách jen tři měsíce po porodu. A nemá se za co stydět, vypadá skvěle a je vidět, že jí Janečkova neustálá přítomnost po boku dělá sakra dobře.

Jeho manželka Mariem se musí pomalu smiřovat s faktem, že Janečka v jedné domácnosti neudrží a že na výchovu jejich syna Karla (2) zůstane částečně sama.

Fotogalerie
43 fotografií