Co je vlastně travel design?

Travel design, to je, zjednodušeně řečeno, takové profesionální ušití dovolené přímo vám na míru. V Česku je stále tak trochu v plenkách, přesto už tu existují cestovní kanceláře, které se snaží cestování změnit tvář a vyhovět vám v podstatě úplně ve všem. Králové tohoto odvětví jsou tzv. travel designeři. Tak jako má člověk v dnešní době svého právníka, bankéře, kadeřníka nebo švadlenu, měl by mít po ruce i vlastního travel designera. Osobu, pro kterou jsou toulky cizími kulturami životní vášní, a kromě neocenitelných zkušeností je také perfektním organizátorem.

Autor: Exclusive Tours

Jak to vidí ředitelka společnosti Exclusive Tours?

„Travel designery vnímám jako takové bytové architekty, kteří musejí vždy vědět, jaké kusy nábytku a v jaké barvě k sobě ladí a pro koho se hodí. Vždy spojí několik různých požadavků, aby dávaly co největší smysl a výsledek byl podle představ každého klienta,“ vysvětluje Markéta Udavská, výkonná ředitelka Exclusive Tours. Tato společnost se specializuje na travel design už jedenáct let a získala za své služby četná ocenění. Markéta doplňuje: „Z hlediska plánování dovolené přistupujeme ke každému individuálně. Nemáme připravené žádné hotové balíčky, ze kterých byste si vybírali. Právě naopak. Vyslechneme si vaše přání a požadavky a následně designujeme cestu. Zkrátka jen pro vás.“

Autor: Exclusive Tours

A aktuálními trendy v dovolené?

Lidé dnes daleko častěji cestují za poznáním. Přestože dovolené v luxusních resortech u moře patří stále mezi velmi oblíbené, zákazníci Exclusive Tours oslovují s přáním naplánování složitějších cest. Roste popularita Patagonie v Jižní Americe, afrického safari, Bhútánu, Mongolska i Nového Zélandu. Do toho se občas objeví i požadavek na zařízení expediční cesty na Antarktidu nebo na severní pól.

Autor: Exclusive Tours

Jaká privilegia na vás ještě čekají?

Užít si můžete nejen privátní vily, letadla, luxusní vlaky a jachty, ale dokonce i vyprodaný koncert, kulturní představení nebo sportovní klání. „Naší jedinou starostí je, abyste vy s cestováním žádnou starost neměli,“ tvrdí přesvědčeně ředitelka Exclusive Tours, společnosti, která promění vaše cestovatelské sny v ty nejkrásnější vzpomínky. Než se příště vydáte na cesty, svěřte se do rukou travel designerů. Nebudete litovat!