Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kulturista ubodal matku a dceru. Krvavý útok přežil jen jeden člověk

Autor: ital - 
1. října 2018
11:12

Policie uzavřela dům ve vesnici Hadlow, poblíž jihoanglického města Tonbridge. Místní usedlík Jack Ralph (28) tam totiž vážně poranil souseda a k smrti ubodal jeho manželku a dceru. Incidentu měla předcházet hádka mezi oběma muži.

V sobotu ráno se prý Jack hádal před domem se svou přítelkyní. Jeho soused, David Harris (78) procházel okolo a snažil se jej uklidnit. Po roztržce ho však Jack následoval až do jeho domu. Tam jej razantně napadl nožem a vážně poranil. Davidovu manželku Margaret (†78) a jejich dceru Sharon (†55) ubodal k smrti.

Náruživý kulturista Ralph v minulosti nevedl příliš spořádaný život. Nyní byl zatčen a obviněn z dvojnásobné vraždy a z pokusu o vraždu. Davida letecky transportovali do nemocnice, kde byl stabilizován. Rodinní příbuzní jsou z útoku zdrceni.

Margaretina sestra Doris Pope řekla pro týdeník Mail on Sunday: „Je to pro nás obrovský šok. Doufáme, že člověk, který toto napáchal, bude čelit spravedlnosti. Jsme naprosto zdrceni a otřeseni. Nemohu uvěřit, že se může něco takového stát.“

Podle sousedů prý obě rodiny vedly spor o společnou příjezdovou cestu. „Znal jsem rodinu velmi dobře. Měli obytný vůz, který stále nechávali na cestě. Překážel tam,“ říká jeden ze sousedů. „Vždycky stál v zatáčce a nebylo přes něj vidět při objíždění. Před několika lety si jiný soused stěžoval, že se nemohl dostat autem po cestě nahoru,“  dodal.

Kolegové z práce vyjádřili rodině úctu a zanechali před domem květiny se smutečními vzkazy. „Sharon, ještě v pátek jsme si přáli hezký víkend. Nechce se mi věřit, že píši tato slova. V práci bude bez tebe prázdno. S láskou Clare a Danni,“ napsala jedna z kolegyň.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání