Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivé záběry nelegálních závodů na Slovensku: Hejsci zabili nevinného

Autor: ČTK - 
1. října 2018
06:39

Tři řidiči v luxusních vozech značek Ferrari, Mercedees a Porsche se proháněli po slovenských silnicích a o život připravili muže, do jehož auta narazil jeden z luxusních vozů. O hrůzné nehodě informovala slovenská i polská média, přičemž případ řeší slovenská policie, která se nechala slyšet, že proti řidičům bude nekompromisní.

"Ve vysoké rychlosti a přes plnou čáru nezvládli (Poláci) předjíždění. Řidič Mercedesu se ještě stačil zařadit, řidič Ferrari přibrzdil, na což do něj vzápětí narazil řidič Porsche, který se čelně srazil se slovenským řidičem škody," uvedla policie. Ta zadržela řidiče vozu Porsche a chystá se požádat soud o uvalení vazby.

"Na základě dosud vykonaného šetření se zjistilo, že sedmadvacetiletý řidič, polský občan, řídil ve směru od Dolného Kubínu na Oravský Podzámok osobní vůz Ferrari. Za ním řídil dvaačtyřicetiletý řidič, polský občan, vozidlo Porsche Cayenne. Oba začali předjíždět před nimi jedoucí kolonu vozidel v místě, kde to vodorovné dopravní značení zakazuje. Následně řidič Porsche narazil do před ním jedoucího vozu Ferrari, který přibrzdil a po nárazu se vrátil do svého jízdního pruhu. Řidič Porsche se už nestačil zařadit do svého jízdního pruhu a došlo k čelní srážce s protijedoucím osobním vozem Škoda Fabia, které řídil sedmapadesátiletý řidič z okresu Dolný Kubín ve směru od Oravského Podzámku," upřesnil žilinský policejní mluvčí Radko Moravčík.

Při nehodě utrpěl slovenský řidič těžká zranění, kterým při převozu do nemocnice podlehl. Těžce zraněna byla i jeho padesátiletá spolujezdkyně. Další, jednadvacetiletý spolujezdec, vyvázl s lehkým zraněním, dodal mluvčí. Dechové zkoušky alkohol u řidičů nezjistily. Škodu policisté předběžně vyčíslili na 35.000 eur (asi 900.000 Kč).

 

jasnovidec01 ( 1. října 2018 12:34 )

nick55:stoprocentní pravda..platit a hodně ,zabil nevinného člověka ,dokud bude jediný z rodu koček naživu bude neustále jen samej malér,Blesk je zbabělec že nepovolil diskusi u jejich případu.Lidi si najdou jinou variantu jak vyjádřit názor na toho zmetka

sores ( 1. října 2018 12:29 )

Pokud nebudou vysoké statisícové pokuty a basa za přestupky NIC SE NEZMĚNI ani omylem. Kdy už to prostoduché české zákony pochopí, no nikdy, češi jsou fakt prostoduchá rasa!!!!!!! Bourají i ženy, ale mužský 1000 x více!!!!!!!!

kakamilek ( 1. října 2018 12:20 )

 Aha takže v tomto případu se jedna o hejska zatímco vrah od Kočků je bezmála Jeník.Holt vnuk mafiány.p

naidka ( 1. října 2018 11:00 )

To video je strašné. Chudák řidič v protisměru si před smrtí zažil opravdovou hrůzu, když viděl ty šílence, jak se na něj řítí a bezmoc, že nemůže vůbec nic dělat.

nick55 ( 1. října 2018 10:49 )

Pokud se tihle kreténi vymlátí mezi sebou, je mi to šumák !! Ale proč to mají odnášet nevinní lidé ? Hajzlům nejvyšší trest, pokutu. U dalšího vraha debila Kočky není diskuze, starý zvažuje ev. možnou finanční pomoc pozůstalým - doprde.le jak zvažuje ???!! Mladá rodina přišla o tátu, živitele rodiny, ať dědek nelže, že nezná jméno - měl by k nim naklusat s kufrem peněz jako odškodněním, sebevětší suma ale muže a tátu nenahradí !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání