Práce údržbářů PVK začnou v úterý 2. října. Na vybraných místech v Bohnicích voda nepoteče v ulicích Bohnická, Cafourkova, K Pískovně, Na Bendovce, Na Pískovně, Nad Pentlovkou, Před Ústavem, U Drahaně, U Skalky, U Velké skály, Ústavní, V Nových Bohnicích, V Zámcích a Ve Vrších. Odstávka tu potrvá od 8:00 do 16:00 hodin.

Na Hradčanech se odstávka bude odehrávat tentýž den a ve stejném časovém rozmezí. Výluka se dotkne ulic K Brusce, Mariánské hradby, Mickiewiczova a U Písecké brány. Zrovna tak od 8:00 do 16:00 hodin voda nepoteče ani na Zličíně a v Třebonicích v ulicích Do Zahrádek I, Do Zahrádek II a K Metru.

Následující plánované odstávky vody v Praze proběhnou ve čtvrtek 4. října. V Libni  od 8:00 do 12:00 hodin nic z kohoutků nepoteče v části ulice Českomoravská, bez vody však bude pouze přípojka z Lisabonské ulice.

Ve Zličíně a Sobíně tento den bude odstávka platit od 8:00 do 14:00 hodin. Zásah se dotkne odběrných míst v ulicích Blatnická, Bojkovická, Boleratická, Brňovská, Bzenecká, Čejkovická, Habřická, Havranická, Hostivická, Jasenická, Ke Břvům, Lubnická, Mikulčická, Nivnická, Pavlická, Petrovská, Radějovská, Šakvická, Valtická a Vlčnovská.

Ve Vysočanech se pracovníci PVK ve čtvrtek 4. října objeví v ulici Sokolovská, kde částečná výluka potrvá od 8:00 do 14:00 hodin. O hodinu déle se pak dělníci zdrží ve střešovické ulici Na Hubálce. Od 8:00 do 16:00 hodin se pak ještě výluka dotkne ulice Hlaváčkova v Košířích. Podrobnosti hledejte na webu PVK.