Monika byla doposud vždy velmi aktivní na sociálních sítích a několikrát tam ukázala i dost odvážné snímky, ať již v plavkách či ve spodním prádle. Nedávno se opět odhalila a zavzpomínala na letní dny snímkem, v němž sedí na zemi jen v kalhotkách a podprsence s laškovně sundaným ramínkem. „Kéž by bylo zas teploučko, přátelé!" posteskla si.

Kromě toho blondýnka také zveřejnila fotku svého mladšího přítele, kterého až doteď tajila. „Sluníčko mé," napsala ke snímku na Facebooku a připojila srdíčko. Společnou fotku se zajíčkem pak ukázala i na Instagramu, kde jí všichni v komentářích gratulovali a psali jí, jak jsou úžasný pár.

„S mojí láskou," napsala něžně žena, která se v reality show Štiky představila spíše jako pořádná sekernice, než romantická duše. Diváci stále nemohou zapomenout na její drsné hádky nejen s dcerou Ornellou Koktovou (25), ale i s manželem Michalem, s nímž se právě rozvádí. On sám už má také mladší partnerku, a dokonce s ní už chce i zakládat novou rodinu.

VIDEO: Vypadni, ty hajzle! Monika a Michal se nesnesou ani v autě

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Vypadni, ty hajzle! Monika a Michal se nesnesou ani v autě FTV Prima

Skoro to tak vypadá, jako by se blondýnka nyní snažila srovnat skóre a zároveň všem svým kritikům dokázat, že její mladý hokejista není imaginární, jak se zatím mohlo zdát.

Jenže další krok Štikové působí dost zvláštně. Jen několik hodin poté, co na Facebooku ukázala svého fešáka (který údajně pochází z Karlových Varů), zmizel celý její profil. Ve vyhledávání se objeví už jen její jméno, ale po rozkliknutí server hlásí chybu.

Podle všeho to tak vypadá, že Monika spáchala tzv. virtuální sebevraždu, respektive svůj profil vymazala. Možná že její přiznání vztahu vyvolalo dost negativních reakcí, s nimiž už se nechtěla dál potýkat. Ovšem účet na Instagramu, kde se zatím dočkala jen samé chvály, zůstal doposud netknutý.

VIDEO: Monika poslední dobou provokovala čím dál častěji, tady zase jede na simulátoru býka!

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková jede na simulátoru býka. Facebook

 

Fotogalerie
68 fotografií