Jakub, který se stal v roce 2015 nejkrásnějším mužem v Česku, si řekl »ano« s trenérkou a závodnicí v Bikini Fitnes Evou Havelkovou. Té to v bílých svatebních šatech a květinovým věnečkem na hlavě moc slušelo. 

Pro obřad si dvojice, která je spolu už od Krausovy účasti v Muži roku a zásnuby si odbyla loni v říjnu na nejvyšší budově světa Burdž Chalífa v Dubaji, vybrala řecký ostrov Santorini. Pronajali si zde vilu a ještě před samotnou veselkou se stihli vykoupat v moři a hlavně chytat bronz. „Jsem do tohoto místa tak zamilovaná," přiznala na Instagramu Eva.

Tu tatínek nevedl sice k oltáři, ale ke vkusnému altánku s výhledem na azurové moře i na typickou řeckou architekturu kombinující modrou a bílou barvu. Většina svatebčanů se také oblékla ve stylu této kombinace, ovšem družičky byly oděny v růžové. Stejnou barvu zvolila i Monika Marešová (37), která byla spolu s manželem Leošem Marešem (42) mezi hosty.

„Tolik lásky v mém srdíčku a všude kolem!" rozplývala se krásná nevěsta na sociální síti a sdílela fotku ve svatebních šatech. Očividně si svůj velký den užila podle svých představ. Stejně tak i Kraus, který jí složil poklonu, že byla samozřejmě mezi dámami nejkrásnější. 

VIDEO: Muž Roku 2015 Jakub Kraus: Přítelkyně ho otrávila rybou, zhubl šest kilo za tři dny!

Video
Video se připravuje ...

Muž Roku 2015 Jakub Kraus: Přítelkyně ho otrávila rybou, zhubl šest kilo za tři dny! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií