Svatba Terezy Jordánové s Davidem Kučerou v podání Matouše Rumla (32) měla být událostí, na níž se po letech sejde celá rodina nevěsty. Tedy její dvojče Matěj alias Jakub Štáfek (28), který se vloni odstěhoval do Kanady, táta Tomáš v podání Petra Vacka (53), který se po letech vrátil do dění v seriálu, ale hlavně maminka Bára. Jenže zatímco pánové na obřadu skutečně nechyběli, Bářin návrat po sedmi letech se nakonec musel odehrát trochu jinak.

Její představitelka Tereza Brodská si totiž jen den před návratem do Ulice ošklivě zranila nohu. Jelikož její zdravotní stav neumožnil natáčení, musely se narychlo přepisovat scénáře, upravovat dialogy a měnit scény. Stejně jako herečka si tedy nakonec její postava přivodila zranění a poležela si v nemocnici.

„Je škoda, že jsme se tu nepotkali i s Terezou Brodskou, bohužel její zdravotní komplikace jsou natolik závažné, že to nejde a nejde to přesunout. Těšila jsem se, že se sejdeme všichni, ale to člověk neovlivní,“ posteskla si představitelka nevěsty Solaříková. Brodská se nakonec v seriálu ale přece jen objeví, ovšem pouze z nemocničního lůžka. Její úlohu na svatbě tak musí zastat tchyně nevěsty a částečně i její šéfová, ředitelka Puklická. To znamenalo hlavně změny pro jejich představitelky, Alenu Mihulovou (53) a Lucii Juřičkovou (53).

VIDEO: Brodská se vrátila do Ulice: Takhle natáčela se zlomeným kotníkem!

Video
Video se připravuje ...

Brodská se vrátila do Ulice: Takhle natáčela se zlomeným kotníkem! TV Nova

Nakonec se ale červnové natáčení obřadu na statku ve Škvorci u Prahy, které probíhalo dva dny, vydařilo. „Byl to hezký den, měla jsem radost ze shledání po letech, ráda jsem se zase potkala s Kubou Štáfkem i s Petrem Vackem,“ zavzpomínala Patricie. Dokonce i počasí jim tehdy přálo, a tak bylo nevěstě ve svatební róbě chvílemi až horko. Vystřídala přitom hned dva modely, nejprve tyrkysové šaty a posléze typicky bílé.

„Šaty bych si na svou vlastní svatbu asi vybrala jiné, ale jsem úplně nadšená z účesu a z make-upu, ty si dovedu představit, že bych takhle měla i ve skutečnosti,“ zauvažovala Solaříková, která je ve skutečnosti svobodná a veselku prý zatím nechystá. To její seriálový ženich Matouš Ruml už má v reálu jednu za sebou. „Přiznám se, že jsem si na svou svatbu dneska ani nevzpomněl. Ale to proto, že byla prostě jiná. Tehdy jsem se ženil z lásky, dneska se žením, protože musím,“ vtipkoval.

Jak nakonec štáb všechny komplikace vyřešil, se můžete sami přesvědčit v nejnovějších dílech Ulice již tento týden. Tereza Brodská se objeví už ve čtvrtečním díle a svatba Terezy a Davida se odehraje v díle vysílaném v pátek 28. září.

Fotogalerie
80 fotografií