Jen pár týdnů po rozchodu s Darou se Patrik Vrbovský bláznivě zamiloval do Jasminy Alagič a spustil kanonádu milostných vyznání. Spoustu jejich kamarádů a kolegů jeho dětinské chování šokovalo.

„I když jsme spolu prožili skoro sedm krásných let, tak si občas říkám, že jsem ho tak úplně neznala. Některé věci i mě teď překvapily. Ale rozešli jsme se a každý si už žijeme svým životem. Patrika jsem milovala, jako všechny muže před ním, s kterými jsem měla vztah, a nemám důvod na ně házet špínu," řekla Blesk.cz Rolins. Dara se s Patrikem od rozchodu už několikrát potkala na akci, kde oba vystupovali. „Mávli jsme na sebe, pozdravili se, prostě jsme už jen kolegové."

V poslední době se vyrojila spousta informací, že zpěvačku v jejím domě navštěvuje tajemný muž. „Ke mně domů jezdí spousta lidí a jsou mezi nimi i muži. Zatím vedle mě není chlap, kterého bych chtěla představit veřejnosti jako svého partnera. Ale tím nechci říct, že jsem sama," mlží Dara, která v poslední době jen září a rozhodně to není jen flitrovými outfity. „Prožívám opravdu krásné období, žiju pro svou dceru a práci, a to mě naplňuje. Jsem otevřená všemu novému, co mě v budoucnu čeká," dodává zpěvačka.

Rolins na trh uvedla nový parfém, který podtrhuje ženskou přitažlivost. „Pořád jsem váhala, co vhodného si vzít na sebe, až Lola v Barceloně uviděla za výlohou tyhle šaty a řekla: ,Mami, pokud chceš zářit, tak jedině v těchto šatech.' Koupila jsem je a v dalším obchodě i tyhle zlaté boty," pochlubila se Dara.

VIDEO: Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií