Vévodkyně doprovázela v pondělí odpoledne svého chotě Harryho (34) na půdu Loughboroughské univerzity, kde se konalo již tradiční předávání cen Coach Core Awards, která oslavuje mladé lidi s budoucností ve sportu a program Coach Core, který pomáhá trénovat stovky budoucích trenérů ve věku 16-24 let.

Zatímco Harry se držel spíše zpátky, Meghan byla za největší hvězdu, a tak si dokonce s dalšími dámami v tělocvičně vyzkoušela netball (hra podobná basketbalu). I když byla s obuví na vysokých podpatcích v nevýhodě, nedala to znát a snažila se. Dělala dokonce i grimasy a usmívala se, a tak bylo vidět, že ji hra baví. 

Ovšem ty příznivce britské monarchie, kteří už netrpělivě očekávají, až vévodkyně ze Sussexu oznámí těhotenství, tentokrát Meghan asi spíše zklamala. Podle všeho totiž zatím potomka stále nečeká, ačkoliv to tak už několikrát vypadalo kvůli jejímu volnému oblečení. Tentokrát ale měla značkovou halenku od Oskara de la Renty za 1636 liber (v přepočtu 46,8 tisíc Kč) s páskem přes břicho, a tak by bříško asi jen tak neschovala. 

Kromě toho měla vlasy perfektně rovné a vyžehlené. Ani stopa po kudrlinkách typických pro černošky a míšenky. Ty brunetka sice v dětství měla, řadu let si ale kadeře rovná pomocí speciálních přípravků, které jsou ovšem nevhodné pro dámy v očekávání. Proto se očekává, že jakmile Meghan bude mít vlasy opět kudrnaté, bude jasné, že je těhotná. Na královské miminko si tak budeme muset ještě nějaký čas počkat... 

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
164 fotografií