Ke kolizi došlo v Los Angeles, když herec odjížděl ze studií Sunset Bronson na hlavní cestu. Kvůli špatnému výhledu si ale nevšiml, že kolem projíždí skútr, a tak se s ním srazil. Ze stroje vyletěl a upadl mladík jménem Leo Marenghi.

Nestává se denně, že vás přejede hollywoodská hvězda, a tak muž udělal něco, co Ashton nečekal. „Zeptal se: ‚Jste v pořádku? Je mi to moc líto.‘ A já na to ‚Jo, jsem v pohodě, ale jste Ashton Kutcher? Můžu se s vámi vyfotit?‘" popsal nevšední zážitek Leo pro magazín Entertainment Tonight.

„Nebylo to nic vážného, jen jsem přepadl," vysvětlil mladík, který vyvázl jen s odřeninou, i když mohl dopadnout daleko hůř. „Mám jen odřené koleno a trochu to bolí, trochu taky záda a ramena," ujišťoval prý herce, který si zahrál i zakladatele Appleu Stevea Jobse (†56).  Ten se totiž ještě několikrát ujišťoval, zda mu opravdu nic není.

„Měl jsem štěstí. Nezranil mě nijak vážně," říká Marenghi, který situace nezneužil a z Kutchera se nesnažil vymámit peníze na nějaké bolestné či odškodné. Přál si jedině společnou fotku, což mu bylo na místě splněno. „Byla tam paní z ochranky, která nás vyfotila. A bylo to,“ vysvětlil.

„Myslím, že byl v šoku, že je to vše, co chci. Ale já jsem spěchal," dodal muž ohledně reakce bývalého manžela Demi Moore (55), který si tak mohl oddechnout.

VIDEO: Připomeňte si skandál Kutchera z doby, kdy byl ženatý s Demi Moore: Osahával tanečnici!

379475:gallery:true:true 

Fotogalerie
41 fotografií