Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boxerka (28) zmlátila školačku (11). Dívka skončila se zlomeným nosem a celá od krve

Autor: ital - 
23. září 2018
05:45

Amatérská boxerka Jayde Binch (28) si v ringu nechává říkat Tajemný zabiják. Nedávno si ale vybrala podivnou soupeřku. V anglickém Nottinghamu brutálně zmlátila jedenáctiletou dívku. Svého činu teď lituje. Prý nejen proto, že kvůli němu přišla o zaměstnání a skončila před soudem. 

V září loňského roku se dvanáctiletá Kayshia Binch stala obětí šikany jiných dívek. Jednou z tyranek měla být i jedenáctiletá Kiesha Schofield. A právě na ni se vrhla matka šikanované dívky. V záchvatu vzteku ji svými pádnými pěstmi zmlátila k nepoznání.

Malá Kiesha skončila se zlomeným nosem a monoklem. Celý obličej, hrudník a ruce měla potřísněné krví. Její matka Tiffany (33) prohlásila: „Kiesha měla krví pokrytý obličej a také několik modřin na hlavě i po těle. Jayde mé dceři zlomila nos, má kvůli ní krevní výron v oku a hodně dlouho potrvá, než se vyléčí.“

Kromě těchto zranění utrpěla Kiesha škrábance na těle a několik modřin na zádech a pažích. Některé z nich patrně vznikly, když do ní Jayde kopala. Tiffany svou dceru ujišťovala, že útočnice jistě půjde za svůj čin do vězení. Místo toho však dostala finanční pokutu a půl roku veřejně prospěšných prací.

Soud útočnici udělil pokutu ve výši 120 liber (3 400 Kč). Musí také nahradit náklady na ošetření dítěte a soudní poplatky v souhrnné výši v přepočtu asi 10 000 korun. Jayde prohlásila, že kvůli tlaku nenávistné kampaně v médiích nemůže v noci spát. Také její dcera Kayshia se prý teď bojí život.

Jayde však fyzický útok popírá. Tvrdí, že je teď obětí nenávistných vzkazů, a dokonce kvůli incidentu přišla o zaměstnání coby fitness instruktorka. „Nejsem násilník, za jakého mě považují. Dívku jsem pouze chytila za oblečení a křičela na ni. Ale nikdy jsem nepraštila, ani nekopla,“ brání se Jayde, která se jako koníčku věnuje boxu. „Jsem dobrá matka a tvrdě pracuji. Kvůli soudnímu procesu jsem přišla o práci a má boxerská kariéra je v troskách,“ stěžuje si odsouzená žena. Tomu ale oponuje matka oběti. Celý útok totiž podle ní zaznamenala průmyslová kamera. „Všechno je to na záznamu, ten taky posloužil jako důkaz u soudu. Viděla jsem ho,“ tvrdí na svém facebookovém profilu. 

„Byla jsem vzteky bez sebe!“ říká Tiffany. „Chtěla jsem jí udělat to samé, ale dostala jsem rozum. Byla jsem přesvědčená o tom, že za to, co udělala, půjde do vězení. Nemohla jsem uvěřit, když jí místo toho dali jen pokutu. Toto je trest za fyzický útok na nezletilou? Má dcera se teď bojí vycházet z domu!“ kritizuje rozhodnutí soudu matka napadené dívky.

europa ( 24. září 2018 06:43 )

olympic ( 23. září 2018 22:02 )

Nadpis u článku je zase silně zavádějící. Nejdříve chudák holčička, kterou napadla boxerka. A realita je, že haj.zlík šikanoval a dostal zcela oprávněně. Pokud to u nich funguje jako u nás, tak škola dává od šikany ruce zásadně zpět. Tudíž řešení problému naprosto adekvátní. Na slabší se v partě vytahovala. Tak zkusila, jaké to je být v pozici oběti.

XLADI ( 23. září 2018 19:12 )

Takhle po hubě by měli dostat všichni šikanovači a je jedno že ta je malá a ta dospělá. Ta malá se bránit neuměla, tak to za ní vyřídila mamá. Jen škoda že nepřepočítala zuby v držce i těm ostatním.

XLADI ( 23. září 2018 19:10 )

panamira ( 23. září 2018 18:27 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání