„Zaujala mě tím, že jsem si v první chvíli vůbec neuvědomil, kdo to je. Viděl jsem jen příjemnou, charismatickou ženu, která na mě působila velmi žensky v tom nejlepším slova smyslu,“ promluvil pro Aha! o své partnerce svalovec, který odtajnil i neuvěřitelný způsob, jak mezi ním a Simonou přelétla pověstná jiskra.

„Byl jsem se podívat na jejím improvizačním představení v Pardubicích, kde hrála ve zlaté sukni veverku – královnu lesa. A když jsem po skončení přišel do auta a nastartoval, tak zničehonic nastoupila ke mně,“ vyprávěl Adensam s tím, že mu to dodnes připadá neuvěřitelné. „Takové náhody, jako že si splete auto, jsou její neodolatelnou stránkou,“ smál se někdejší atlet.

Byl to právě on, kdo situaci rozčísl a herečku oslovil. „Naše první věta byla ode mě – jste si jistá, že chcete jet skutečně zrovna se mnou? Z těch okolností vyplynula konverzace vedená v lehkosti a plynulosti, takže bylo jasné, že další setkání již bude o poznání organizovanější,“ vylíčil Jan.

Ten s Babčákovou tvoří pár již od března. „Jsme spolu docela často, i když je to časově náročnější kvůli našim odlišným pracovním světům a harmonogramu,“ prozradil. Právě proto, aby spolu do budoucna mohli trávit ještě víc času, teď Adensam hodlá přesídlit do Prahy.

„Aktuálně jsem ve státních ozbrojených složkách. Nicméně vracím se na cestu svobodomyslnosti a služby ve prospěch rozvoje zdravého životního stylu. Od Nového roku přecházím do Prahy, kde budu působit jako kondiční a tenisový trenér,“ objasnil, že láska není to jediné, co ho do metropole táhne.

VIDEO: Babčáková na premiéře filmu Šmejdi

Video
Video se připravuje ...

Simona Babčáková na premiéře Šmejdů Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
40 fotografií