„Z televizního sestřihu se jevím jako úplná namyšlená blbka, neumím vařit, myslím si o sobě, že jsem prezident světa, a celkově jsem na pěst,“ postěžovala si na svém blogu Nika s tím, že do soutěže ji přihlásila kamarádka. Ona se sice původně bránila, nakonec do toho ale šla s přístupem, že podstupuje sociální experiment. Jenže ten nedopadl vůbec dle jejích představ.

Jelikož s vařením neměla předtím vůbec zkušenosti, snažila se vše nastudovat a dopředu pečlivě připravit. Kvůli štábu, jejich otázkám a zdržení kvůli nasvícení kuchyně ve vypůjčeném bytě kamarádky ale nabrala zpoždění a nestihla se před příchodem hostů ani převléknout a přezout si boty. Původně totiž měla mít podle dohody s dalšími dámami v soutěži vysoké podpatky. Převlékala se a přezouvala až během večera, což se jejím soupeřům moc nezdálo. 

Nika pak v soutěži měla také problém zejména se soutěžící Katkou. „Měla jsem tam konflikt s jednou spolusoutěžící, se kterou měl konflikt úplně každý, ale ty konflikty v televizi vůbec nebyly,“ vysvětlila pro Expres.cz blogerka, která v minulosti bojovala s poruchou příjmu potravy. Na soupeřce jí vadilo, že všechno negativně komentuje a do všeho rýpe. „Ona cíleně šla proti všem, ale já jsem se nedala a ve čtvrtek jsem s ní šla do konfliktu,“ tvrdí dívka, která zašla ještě dál. „V pátek jsem jí navíc donesla rýč, aby jí nebylo smutno, že to končí, a mohla rýt dál do všeho kolem sebe,“ přiznala. Na svém blogu ovšem o Katce napsala, že ji už během týdne čím dál více „s*ala“. Během jejího večera ji navíc ohodnotila za výkon pouze jedním bodem.

Prý to ale myslela jako vtip a všichni u stolu to pochopili, včetně Katky, která pak ale otočila. „Nakonec se rozplakala a vyznělo to tak, že ona je největší chudinka a já jsem jí ublížila,“ nechápe Nika, která se v Prostřenu objevila v dílech vysílaných na začátku září.

Vzápětí po odvysílání ale dostala řadu nenávistných zpráv a vzkazů. „Televize to vykreslila tak, že jsem byla ta zlá. Byly chvilky, kdy jsem si řekla, že to není hezké, ale nebrala jsem si ty komentáře k srdci,“ přiznala s tím, že znovu už by do projektu nešla. „Velký problém byl totiž, že jsem Slovenka a jak si můžu dovolit v české televizi mluvit slovensky,“ dodala pro Expres a další díl viny přičetla tomu, že se lidem nelíbilo, že je vegetariánka a maso v soutěži odmítla pozřít. Svým hostům ho ale sama připravila a sama si dala něco jiného.

VIDEO: Ani nejnovější díly Prostřena neprobíhají v klidu. Hostitelka se tento týden vykašlala na natáčení!

Video
Video se připravuje ...

Šok v Prostřeno: Hostitelka se vykašlala na natáčení! Narkomanka v tom vymáchala mámu! FTV Prima

 

Fotogalerie
34 fotografií