Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodinná tragédie: Matka zemřela dva dny po autonehodě dcery (†18)

Autor: chal - 
20. září 2018
11:44

Natalie Hood z anglického Doveru přišla v pátek vinou tragické autonehody o jednu ze svých dcer. Osmnáctiletá Casey zemřela na místě. Zdrcená matka se se smrtí dcery vyrovnávala jen těžko. „Já chci svou holčičku zpět,“ napsala v sobotu na Facebook. Pár hodin poté sama zemřela.

Jako kdyby nezažívali příbuzní zesnulé dívky už tak dost smutku. Pouhé dva dny po smrti Casey je zasáhla ztráta její matky. Natalie v pátek reagovala na smrt dcery na svém facebookovém profilu: „Děkuji všem za laskavé vzpomínky na Casey, byla výjimečná. Bojuji s myšlenkou, že už ji nikdy neuvidím. Děti, bavte se bezpečně, nikdy nenasedejte do auta, které řídí opilý řidič.“

Hoodovi nejsou jedinou rodinou, kterou nehoda zasáhla. V autě seděla kromě Casey ještě sedmadvacetiletá Lucy Leadbeater, která v důsledku noční havárie také zemřela. Lucy po nehodě odvezl do nemocnice vrtulník, ale lékaři ji v sobotu z rozhodnutí rodičů odpojili od přístrojů.

Zbylí pasažéři auta, dva muži, leží v nemocnici ve stabilizovaném stavu. Důvod smrti Natalie zatím není znám, určí ho soudní lékař.

Video: Sitora Baratova vysílala svou smrt živě na internetu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání