Podle katastru nemovitostí nepatřil Kulínskému žádný byt ani dům. V pražské Jungmannově ulici, kde v sobotu zemřel, měl už delší dobu pronajaté bydlení, za které podle našeho zjištění platil nemalé peníze.

S kým tam žil či kdo mu s financováním pomáhal, ale není jasné. „I když měl Bohoušek v poslední době hodně práce, tak mu po stránce peněz dost pomáhala jeho maminka,“ řekl Aha! jeden z Kulínského blízkých přátel, který si nepřál být jmenován. Během procesu a následně před nástupem do vězení se Kulínský živil jako taxikář, po odpykání trestu se pak postupně vracel do branže. Loni pracoval pro ČT, byl dramaturgem adventních koncertů.

Profesorce zpěvu Blance Kulínské (83) patří pouze byt v pražských Strašnicích. Právě odtud v sobotu zamířila do bydliště svého syna v Jungmannově ulici. Zda to byla ona, kdo ho našel doma mrtvého, nebo jestli ji přivolali až k identifikaci policisté, není pořád jasné. „Případ stále vyšetřujeme jako náhlé úmrtí bez cizího zavinění,“ řekl včera odpoledne mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Rodina zatím nerozhodla, kdy proběhne poslední rozloučení s Kulínským. Jeho matka už o víkendu prohlásila, že na něj pozve pouze ty lidi, kteří se od jejího syna nikdy neodvrátili.

Fotogalerie
25 fotografií