Je úspěšná, po celé republice i na Slovensku slavná a všude, kde se objeví, na ni čekají zástupy fanoušků. A všechno tohle s ní absolvuje její o 17 let mladší přítel Radek Filipi. Ten jí zároveň dělá ochránce na cestách.

Kvůli její slávě si Filipi, kterému Lucie Bílá už nikdy nedá děti a nejspíš ani nikdy nevydělá tolik peněz jako ona, připadá tak trochu odstrčený na druhou kolej. Ale už si na to zvyká. „S tím nemám žádný problém. Nejsem samolibý a troufám si říct, že i moje ego je v pořádku,“ přiznal týdeníku Plus 7 dní zpěvaččin partner.

Navíc jeho práce vedle Bílé ho uspokojuje. „Teď mám práci, která je mým koníčkem, a navíc jsem s milovanou Lucií, takže se mám skvěle. Vedle Lucky mi je dobře. Oba si to užíváme,“ vysvětlil Filipi s tím, že jejich vztah je zalitý sluncem.

Ne vždy tomu ale tak bylo. Loni v listopadu Lucie Bílá oznámila, že dává přednost práci a s Radkem se rozchází. Bez sebe ale nevydrželi dlouho a zase se sešli. „Byla to jen malá přestávka, myslím, že už je všechno vyřešené. Někdy jsou věci velmi složité, no, podstatné je, že teď je to konečně ideální. I s přestávkou jsme spolu už dva roky,“ rozpovídal se svalovec. Svou lásku ale oficiálně stvrdit nechtějí.

Ježiš! To bych vůbec nerozebíral. Teď opravdu nevím. Život nám někdy přinese i tyto věci. Ale co bude, nebo nebude, je daleko,“ zalekl se Radek otázky ohledně svatby. Zatím to tedy vypadá, že Bílá třetí svatební šaty jen tak neoblékne.

VIDEO: Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o návratu ke staronové lásce: Věřím na manželství! Ale ne neuvážené. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií