Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Henry Cavill jako Superman končí. Šíří se drby, že by ho měl nahradit známý záporák

Autor: msj - 
14. září 2018
15:16

Jak nedávno vyšlo najevo, Henry Cavill se vzdal své role Supermana, což zanechalo fanoušky po celém světě v očekávání, kdo ho nahradí. Naštěstí žijeme v době, kdy o komiksové hrdiny není nouze, a objevují se zprávy, že za Cavilla nastoupí někdo opravdu speciální.

Podle portálu Deadline by Cavillova náhrada mohl být Michael B. Jordan, který v Černém Panterovi ztvárnil postavu Killmongera. Není pochyb, že by Superman tmavé pleti posunul DC Comics naprosto novým směrem.

Nutno říct, že v dohledné době žádný film se Supermanem čekat nemusíme. Producentská společnost Warner Bros se totiž nyní soustředí na Supergirl. Pojďme si ale něco říct o našem záporákovi z Černého Pantera.

Michael B. Jordan ve filmu ztvárnil roli syčáka Killmongera. Dokonce byl kritiky označován za „víc panterského, než samotný panter“. Takže bychom si ho určitě dokázali představit v roli charismatického Supermana.

Disney si s Panterem dokonce brousí zuby i na několik Oskarů. Je nominovaný na Oscara za Nejlepší film. Tuto poctu nikdy film z frančízy Marvel nevyhrál. Mimo to se právě Michael B. Jordan těší z nominace na nejlepší vedlejší roli.

Než se tohle šuškání nějakým způsobem potvrdí, bude to zřejmě nějakou dobu trvat. Warner Bros si své ovečky pečlivě hlídá a o svých plánech jen tak nemluví.

 

Zobrazit celou diskusi