Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trhák Blesku se vrací: Od pátku výhry za 19 a slevy za 33 milionů korun!

/
  • Trhák Blesku vypukne už za 2 dny! Výhry za 19 a slevy za 33 milionů korun!
    12. září 2018 ● 05:15

    Připravte se na dalších 30 dnů trhacího šílenství! Už v pátek vypukne nové kolo superhry Blesk Trhák! Vylepšete si i vy život s některou z několika set tisíc výher a cen, jež budou ve hře!

  • 1.

    19 milionů v banku

    Mimořádně populární hra pro čtenáře deníku Blesk a Nedělního Blesku je zase o poznání štědřejší. V peněžních výhrách a bonusovém kreditu BLESKmobil zůstává v banku souhrnná suma převyšující 19 milionů korun, avšak ve slevách na zboží, kde se k nákupní galerii Mall.cz nově přidal obchodní řetězec Electro World, rozdáváme už přes 33 milionů korun, tedy o 10 milionů víc než v únoru, kdy se Trhák hrál zatím naposledy!

    Autor: Redakce
     

  • 2.

    Peníze ihned

    Hrací kupony najdete na titulních stranách Blesku a Nedělního Blesku denně v období od pátku 14. září do neděle 14. října. Po odtržení jeho prostřední části každý ihned zjistí, zda vyhrál některou z okamžitých výher. Hotovostní výhry (od 10 do 5000 Kč) si mohou výherci nově vyzvednout na pobočkách České pošty, a to v následujících čtyřech dnech. Bonusový kredit virtuálního telefonního operátora BLESKmobil anebo datový balíček lze uplatnit odesláním SMS v průběhu příštích pěti dnů, slevové kódy v Mall.cz anebo Electro Worldu mají platnost do 31. října 2018.

     

    Autor: Elephant Orchestra

  • 3.

    Druhá šance

    Se všemi kupony, výherními i těmi bez okamžité výhry, lze hrát ještě DENNÍ HRU – a to zaregistrováním jejich čísla (= unikátní číselný anebo alfanumerický kód). Každý den někdo ze zaregistrovaných hráčů vyhraje 10 000 korun, další kredit BLESKmobil 1000 Kč, slevu 5000 Kč v prodejní síti Electro World anebo 500 Kč na Mall.cz. Výherce oznámíme každý den ve 20:00 na tv.blesk.cz a také následujícího dne v tištěném Blesku. Hrát o desítky tisíc výher denně lze s každým výtiskem Blesku, a tak si poznačte: ZAČÍNÁME UŽ TENTO PÁTEK!!!

    Autor: Blesk

  • 4.

    Erich Hanzlík (52), Koběřice na Opavsku: Výhru schoval na koupelnu

    Desetitisícovou výhru v Trháku oplakal. Erich Hanzlík z Koběřic na Opavsku totiž nikdy předtím nic nevyhrál. „Peníze jsem zatím neutratil, mám je odložené na rekonstrukci koupelny,“ říká dnes šetřivý výherce. „Já kupuju Blesk každý den, takže určitě budu hrát znova! Byla to tehdy velká náhoda, ale už vím, že to opravdu může vyjít,“ vysvětlil pan Erich svůj plán pokračovat s Trhákem.

    Šťastný výherce z Hlučínska: Erich Hanzlík
    Autor: zpravodajové Blesku

  • 5.

    Marie Hromádková (75), Mořkov: Pouť do Compostely

    Svůj cestovatelský sen si s Trhákem splnila Marie Hromádková z Mořkova. „Deset tisíc z výhry jsem přidala k ušetřeným penězům a za 30 tisíc jsem projela sever Španělska, nejvíc jsem se těšila do Santiaga de Compostela,“ říká cestovatelka Marie. „Byly to nejlépe utracené peníze. Hrát budu znovu, všem doporučuju pokoušet štěstí,“ radí čiperná seniorka.

    Paní Hromádková z Mořkova
    Autor: zpravodajové Blesku

  • 6.

    Iva Weissová (71), Koberovy na Jablonecku: S pračkou spokojenost

    Všech her, které v Blesku běžely, se účastnila i Iva Weissová z malé obce Koberovy na Jablonecku. „Ta výhra mi vážně přišla vhod. Za peníze jsem si koupila novou pračku a musím vám říct, že jsem s ní vážně spokojená,“ komentuje svůj nákup paní Iva. „S hraním ovšem nekončím, kdyby štěstěna popřála i podruhé, tak bych výhru dala vnoučatům,“ plánuje seniorka.

     

    Výherkyně Trháku: paní Weissová z Koberov na Jablonecku.
    Autor: zpravodajové Blesku

  • 7.

    Milan Kleiber (57), Vyškov: Baterky do vozíku

    Než přišel o nohu nad kolenem, pracoval na pile. Dnes je Milan Kleiber z Vyškova v invalidním důchodu. „Z výhry jsem koupil nové baterie do elektrického invalidního vozíku, ty jsou totiž poměrně drahé. A zbylo i na komodu do ložnice!“ vypočítává, co se z výhry zaplatilo. „Určitě budu hrát dál, jak se říká, štěstí občas sedne i na... Vždyť to znáte,“ vtipkuje a doufá, že se mu podaří vyhrát s Trhákem ještě jednou.

     

    „Deset tisíc se hodí,“ je šťastný Milan Kleiber z Vyškova.
    Autor: Zdeněk Matyáš

  • 8.

    Hana Mocharová (45), Dačice na Jindřichohradecku: Potěšila obě dcery

    Učitelka Hana Mocharová z Dačic vyhrála deset tisíc a o výhře už dopředu tak nějak tušila. Nebála se totiž vzít i neznámé číslo, když jí Blesk volal. „Peníze se šikly! Koupila jsem nějaké věci do domácnosti, nezapomněla jsem samozřejmě ani na svoje dvě dcery a něco mám ještě odloženo,“ osvětluje paní Hana, jak s výhrou naložila. „Blesk čtu pravidelně, a proto budu s Trhákem hrát určitě znova. Zatím však nevím, co bych s případnou výhrou udělala,“ dodává

     

    Paní Mocharová z Dačic
    Autor: zpravodajové Blesku

     

     


Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy