Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pašeračka Tereza tváří v tvář ženě, která ji dostala za mříže! Zabránili jí ve výpovědi

Autor: dce - 
12. září 2018
05:00

Už devět měsíců je Češka Tereza H. (22) ve vězení v Pákistánu. Terezin zdravotní stav se zlepšuje a jak je vidět i na nejnovějším videu, opět pohazuje vlasy, jako by ji nic na světě netrápilo. I soudní jednání začínají konečně nabírat spád - tentokrát vypovídal jeden ze svědků.

Terezu H. zatkli celníci na letišti v Láhauru 10. ledna s kufrem plným heroinu. Po devíti měsících, které dvaadvacetiletá Češka v místním vězení strávila, ovšem není o moc blíž k rozsudku. Ačkoliv to vypadá, že věčnému odročování jednání bez posunu je konec, ani tak to nevypadá, že by došlo k výraznějšímu pokroku.

"Vypovídal svědek, který zatýkal spoluobžalovaného Shoaiba. Další dva svědky zbývá stále vyslechnout. Zaměstnankyně celníků, která byla ten den u zadržení české občanky na letišti v Láhaur, byla přítomna, státní zástupce však k její výpovědi v pondělí nesvolil," řekla k pondělnímu jednání mluvčí ministerstva zahraničí Michaela Lagronová.

Jednání bylo odročeno na 12. září, kdy by měli být vyslechnuti další svědci. Oproti minulým týdnům se tak výrazněji posunul pouze Terezin zdravotní stav. "Slečna TH je na tom po zdravotní stránce dobře, ustupuje i její alergie, na kterou si dříve stěžovala," doplnila Lagronová.

I podle videa Lahore News je mladé Češce už lépe, v záběrech se sice skrývá za slunečními brýlemi, už ale opět pohazuje hřívou, jako by zrovna nepřicházela k soudu, který bude rozhodovat o její budoucnosti.

Gretka ( 12. září 2018 14:22 )

Na co čekají, vezla drogu tak není o čem diskutovat a vymlouvat se, zavřít na 20 let pro výstrahu a bez předčasného pustění!

Pohybovenadany ( 12. září 2018 13:57 )

spiše zapremyšlejte , jestli ji neco nechybí . Vidim zde samou nenávist !

bullshit ( 12. září 2018 11:49 )

Klasická účelovka a spiknutí, jak by řekl Bureš.

hejpockej ( 12. září 2018 10:50 )

s tema cernyma vlasama uz skoro vypada jako jedna z nich

vvogh.t ( 12. září 2018 10:43 )

chcípni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání